2777
2789
عنوان

چیدن جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 103 پست
شاید منظوری نداشتن غزیزم گفتن شاید متوجه نشدین اخه واقعن دوتا قندون کمه بعدم خوب کردی کلی ذوق کردن چ ...

اره خوشحال شدن خیلی چی بگم شایدم واقعا خاستن تجربشونو بگن

خب بگو بعد چیدن وسایلا آدم بیشتر میفهمه ک چی کم هس،من نگفتم بهشون حالا نمیدونم ناراحت شدن یا نه ولی جاریم گفته بود بیان جهازش کم بود برا کمد بوفه ش ظرفای ویترینی نداشت بزارن ظرفای چینیشو گذاشتن،بهشم نگفتن کمه به روشم نیاوردن

کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارهههه بابا خودش هیچیییی نداره. قابلمه خوب خوباش همین آگریناس که تبلیغ میکنه 190 تومن.البته الان گر ...

وای ک چقد مادرشوهرت پروهستش بیچاره مادرشوهرمن همش میگفت کم بخر زیاد نخر.خوب جواب دادی جلوی همچین ادمایی باید دراومد

میشه برای سلامتی همه ی تودلیا یه صلوات بفرستید
خب بگو بعد چیدن وسایلا آدم بیشتر میفهمه ک چی کم هس،من نگفتم بهشون حالا نمیدونم ناراحت شدن یا نه ولی ...

چه با شخصیت حالا من هی پیش خودم میگم منظوری نداشتن اونام نظزشونو گفتن اسنجوری خودم و گول میزنن بلکه یکم ازوم شم

وای ک چقد مادرشوهرت پروهستش بیچاره مادرشوهرمن همش میگفت کم بخر زیاد نخر.خوب جواب دادی جلوی همچین ادم ...

حالا شروع کرده واسه سیسمونی نظر میده.

5 ماهه عروسی کردما کلا 23 سالمه.

هی از سیسمونی این و اون میگه.

یه چرت و پرتاااایی میگه.

میخوام یه جواب دندون شکن بهش بگم دیگه لال شه اما نمیدونم چی بگم 

اره خوشحال شدن خیلی چی بگم شایدم واقعا خاستن تجربشونو بگن

حتمی عزیزم نزدیکه عروسیه انرژی منفی ازخودت دور کن به چیزا مثبت همش فکر کن تا بهت خوش بگذره چون این دوران دیگه برنمیگرده  

خدایا شکر  

حتمی عزیزم نزدیکه عروسیه انرژی منفی ازخودت دور کن به چیزا مثبت همش فکر کن تا بهت خوش بگذره چون این د ...

عروسیم ابان ماه هست ان شالله که یتونم فکرای منفی و دور کنم از خودم برام دعا کنین

حالا شروع کرده واسه سیسمونی نظر میده. 5 ماهه عروسی کردما کلا 23 سالمه. هی از سیسمونی این و اون میگ ...

اووووه واقعا ازون مادرشوهراست ها ک باید هی بشونیش سرجاش خدا بدادت برسه

میشه برای سلامتی همه ی تودلیا یه صلوات بفرستید
حالا شروع کرده واسه سیسمونی نظر میده. 5 ماهه عروسی کردما کلا 23 سالمه. هی از سیسمونی این و اون میگ ...

مگ حامله هستی؟ بگو هرچی خریدن دستشون درد نکنه همین که دختر مثل من عروستونه باید کلاتونو بندازین هوا بگو برام بخر اگه خوشت میاد از سیسمونیشون ما بلد نیستیم چی بخریم

کلا بدبینم بهشون 

بدبین نباش

رفتی خونه ی شوهر نرفتی میدون جنگ اگر دوس داری زندگی برات جهنم بشه و روزاتون رو به کام خودتون و شوهرتون زهر کنین به اینجوری فکر کردن ادامه بدین  در غیر این صورت یه گوش در اون یکی دروازه

اگه مادر خودت میومد میچید میگف قندونت کمه بازم ناراحت میشدی؟

شاید مادرت منظوری داشته

ول کن بابا

خدایاشکرت/ ممنون میشم با لایک هاتون و فالو کردن پیجم من رو حمایت کنین pendo.official
از الان چیدی برای ابااااان؟؟ دختر شما چرا انقد اشتباه رفتی راهو.

خب اخه خونمون اماده بود گفتم کم کم بریم بچینیم تا اونموقع خسته نشیم الانم کامل نچیدم فقط کابینتام و چیدم ..باید دیر تر میبردم؟بابام تو خونش دیگه جا نداشت اخه

مگ حامله هستی؟ بگو هرچی خریدن دستشون درد نکنه همین که دختر مثل من عروستونه باید کلاتونو بندازین هوا ...

نه باباااا حامله چیه هنو تازه عروسی کردیم هنو ماه عسل نرفتیم.

کلا عادتشه میره پیشواز همه چی.مثلا میخواد ملکه ذهن من بشه که چیا بگیرم و چیکارا بکنم.

منم خوب بلدم بشونمش سرجاش.اوایل بلد نبودم