سلام بچه ها برای چیدن جهیریه خواهر شوهرام اومدن کمکم انصافا هم کمک کردن و حسابی کابینتام و چیدن و تمیز کردن...من یکم وسایلم کم بود مثلا قندونام فقط دوتا هست یا اصلا لگن پلاستیکی نخریدم ..همش هین چیدن میگفتن خوب فکر کن فقط همینارو داری اگه چیزی هست بیار ..شبم رفته بودن خونه گفتن قندون ندارم بعد بهم پیام دادن بخر لازمت میشه..الان حس بدی پیدا کردم میگم کاش نمیگفتم بیان کمک حالا بنظز شما این کارشونو به حساب تیکه و دخالت بزارم یا فقط نظرشون؟متلک ننداختن فقط میگفتن این و بخر لازمت میشه...یعنی اشتباه کردم گفتن بیان؟؟
خب بگو بعد چیدن وسایلا آدم بیشتر میفهمه ک چی کم هس،من نگفتم بهشون حالا نمیدونم ناراحت شدن یا نه ولی جاریم گفته بود بیان جهازش کم بود برا کمد بوفه ش ظرفای ویترینی نداشت بزارن ظرفای چینیشو گذاشتن،بهشم نگفتن کمه به روشم نیاوردن
کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
حالا شروع کرده واسه سیسمونی نظر میده. 5 ماهه عروسی کردما کلا 23 سالمه. هی از سیسمونی این و اون میگ ...
مگ حامله هستی؟ بگو هرچی خریدن دستشون درد نکنه همین که دختر مثل من عروستونه باید کلاتونو بندازین هوا بگو برام بخر اگه خوشت میاد از سیسمونیشون ما بلد نیستیم چی بخریم
رفتی خونه ی شوهر نرفتی میدون جنگ اگر دوس داری زندگی برات جهنم بشه و روزاتون رو به کام خودتون و شوهرتون زهر کنین به اینجوری فکر کردن ادامه بدین در غیر این صورت یه گوش در اون یکی دروازه
از الان چیدی برای ابااااان؟؟ دختر شما چرا انقد اشتباه رفتی راهو.
خب اخه خونمون اماده بود گفتم کم کم بریم بچینیم تا اونموقع خسته نشیم الانم کامل نچیدم فقط کابینتام و چیدم ..باید دیر تر میبردم؟بابام تو خونش دیگه جا نداشت اخه