2777
2789
عنوان

چیدن جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 103 پست
زود به نظراتشون عکس العمل نشون نده خانومی. نذار بفهمن رفتی خریدی بخاطر حرف اونا. مادرشوهر من هنووو ...

چی بگم والا مادر بنده خدامم مونده تو مضیقه پول نداریم زیاد از طرفی استرس داره خانواده شوهرم به من حرفی نزنن یوقت..خودم خجالت میکشم از مادرم

چی بگم والا مادر بنده خدامم مونده تو مضیقه پول نداریم زیاد از طرفی استرس داره خانواده شوهرم به من حر ...

وقتی خانوادت سختشونه اذیتشون نکن همون ک خودتون صلاح میدونید بخرید والا مامان باباها گناه نکردن ک

میشه برای سلامتی همه ی تودلیا یه صلوات بفرستید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگم والا مادر بنده خدامم مونده تو مضیقه پول نداریم زیاد از طرفی استرس داره خانواده شوهرم به من حر ...

مادرا همینن بخدا.

مامان منم خیلی چیز برام زیاد گرفت خودشو برد زیر یک عالمه بدهی.اخرش که چی؟؟یه دستون دردنکنه گفتن و تمام.حالا مادرشوهره کوره نمیگه من با این سنم تشت بزرگ برا سبزی پاک کردن و این چیزا ندارم اما تو داری .میگرده ببینه چی ندارم بگه اااااا فلان چیز که نداری خیلییییی بدرد میخوره.

مادرا همینن بخدا. مامان منم خیلی چیز برام زیاد گرفت خودشو برد زیر یک عالمه بدهی.اخرش که چی؟؟یه دستو ...

اون دیگه خیلی عوضیه ک چیطی ک نداره رو توقع داره عروسش داشته باشه.من مادرشوهرم ازهمون اولش گفت زیاد نخر کم بخر اضافه نخر

مادرا همینن بخدا. مامان منم خیلی چیز برام زیاد گرفت خودشو برد زیر یک عالمه بدهی.اخرش که چی؟؟یه دستو ...

اره از بس که پرو هستن من خیلی حرص میخورم بابای من وام ازدواجم و داد به شوهرم تا خونه بخره بازم پرو هستن کاش از اول نمیذاشتم بیان کمک تو چیدن جهیزیه.جاری بزرگم نگفت بهشون و یواشکی برد..من دلم سوخت گفتم اخرین برادرشون هست اونام خواهراشن ذوق دارن..خودشونم زنگ میزدن هر سری که ما میایم کمکت..اومدن و کمک کردن انصافا اما کم و کاستی هام و بهم گفتن حالا یا از رو متلک یا از حساب تجربه و خواهرانه

چمیدونم والا نمیشناسمشون نمیتونم بگم متلک انداختن یا دلسوزی کردن.اما خب درکل خانواده شوهر نباید ب خودشون اجازه بدن بگن چیت کمه چیت کم نیست.الان زن داداش من نصف جهاز منم نیورده اماهیچکدوممون نگفتیم جهازت کمه 

ا

سلام خانم خوبی کسی چله زیارت عاشورا نمیخواد ب نیابت از اموات و حاجتش انجام بدم هزینشم ۱۰۰ میگیرم

حقشناس ویس.رحمن.حشر.مزمل و.....هرچی هم باشه قبول میکنم خیرببینین

😢😢😢😢😢😢کارم گیره

کاربر امیدم فقط خداس هستم که چله انجام میداد
اره از بس که پرو هستن من خیلی حرص میخورم بابای من وام ازدواجم و داد به شوهرم تا خونه بخره بازم پرو ه ...

توام اگه میتونی دوستانه همینو بهشون بگو.بگو من دوستون داشتم که میخواستم برادر اخرتونه ذوق دارید بیاید خونشو بچینید اما دلخور میشم بخاطر یه قندون اینطور میگید.

بگو من ترجیح و الویتم خریدن خونه بود نه تعداد بیشتر قندون و وسایل غیر ضروری.

این بهترین جوابه.بنظرم دیگه ساکت میشن چون پول رو دادی برای خرید خونه.

نه عزیزم متلک نبوده

الان خواهرام متاهلن ب زنداداشم میگن چیا رو نخره چیا رو بخره چون تجربه دارن میخوان پولش هدر نره 

من خودمم جهاز نمیبرم نامزدم از خودش وسیله داره کسی هم چیزی نمیگه

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم

مامان من رفته بود جهاز عروسمونو بچینه همش غر میزد چه خبره این همه خریدی میخوای چیکار کنی این همه ظرف و ظروف 

چرا به فکر مامان بابات نبودی

پس فردا دلتو زد میخوای چیکارشون کنی

کم میخریدی بعدا هروقت دلتون میخواست می‌رفتید یه مدل جدید تر خودتون دوتایی میخریدید اضافه میکردید

عروسمون مرده بود از خنده از دست غر غرای مامانم

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
اون دیگه خیلی عوضیه ک چیطی ک نداره رو توقع داره عروسش داشته باشه.من مادرشوهرم ازهمون اولش گفت زیاد ن ...

ارهههه بابا خودش هیچیییی نداره.

قابلمه خوب خوباش همین آگریناس که تبلیغ میکنه 190 تومن.البته الان گرونتر شده.

دیگ زودپز نداره اصلا

تماااام استکان و کریستال و چینی هاش ایرانی درجه 2 که پر از حباب و کدری هست

ماشین ظرفشویی که نداره

مبل هاش مال 15 سال پیش...

اصن یه وضعی

بعد به من میگه اتو پرسی خیلی خوبه راحت باهاش چادر اتومیکنن.منم خوبش کردم.اینو که گفت گفتم اره خیلیییی خوبه برید بخرید.