2777
2789
عنوان

چیدن جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 103 پست
باید خودت جنس طایفه شوهرتو بشناسی اگر خوبن باهاشون خوب باشی اگرنه یکم حدوحدود رعایت کنی خداروشکر برا ...

جاری همینطوریه زیاد صمیمی نشو باهاش میاد پیشت روی خوش نشون بده اما سرت و بکن تو گوشیت و زیاد حرف نزن باهاش بنظرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نه من 4 تا قندون خریدم موقع چیدن همه مسخرم میکردن که واااای چرا انقد قندون خریدی مگه میخوای هیئت ...

دیگه 4 تا عرفش هست بنظرم..من که دوتا خرییدم ضایع بود یکم  خلاصه رسم خیلی بدی هست من خیلی تو فشارم پدر و مادرمم بدتر از من...

خوبن  و خیلی ساده یه چیزی میگن بعد سریع خودشون ضد همون چیز و میگن..مادر شوهرم میگفت بابات باید ...

مادرشوهرت یکم موذی میزنه اما فکرکنم تودلش چیزی نیست میخوادبدباشه ولی نمیتونه خخخ

میشه برای سلامتی همه ی تودلیا یه صلوات بفرستید
دیگه 4 تا عرفش هست بنظرم..من که دوتا خرییدم ضایع بود یکم   خلاصه رسم خیلی بدی هست من خیلی تو ف ...

نه عزیزم خودتو دردسر نده شما یه قندون رو قند میکنی اون یکی رو پولکی یا نقلی یا هرچی.میذاری تو سینی تعارف میکنی برمیدارن.هرکی هرچی خواست برمیداره تموم که شد هردوتارو میذاری رو میز وسط.تامام.

جاری همینطوریه زیاد صمیمی نشو باهاش میاد پیشت روی خوش نشون بده اما سرت و بکن تو گوشیت و زیاد حرف نزن ...

جاریم ک ادم مزخرفیه همه خواهر شوهرام میشناسنش کلا خیلی باهاش گرم نمیگیرن ورسمی هستن باهم منک ازون دیرتر عروسشون شدم بامن بهتره رابطشون تا اون.

مادرشوهرت یکم موذی میزنه اما فکرکنم تودلش چیزی نیست میخوادبدباشه ولی نمیتونه خخخ

احسنت  خود خودشه گاهی موذی میشه گاهی ساده..بنظرت من چطوری رفتار کنم باهاش؟من کلا چیزی نمیگم تا الانم تو روش واینستادم اما دلم نمیخاد فکر کنه ساده و خر هستم 

نه عزیزم خودتو دردسر نده شما یه قندون رو قند میکنی اون یکی رو پولکی یا نقلی یا هرچی.میذاری تو سینی ت ...

بسته به تعداد پیش دستی هایی ک میخری مغازه دار خودش میگه چندتا قندون میخواد

خوبن  و خیلی ساده یه چیزی میگن بعد سریع خودشون ضد همون چیز و میگن..مادر شوهرم میگفت بابات باید ...

موذی تشریف داره.شما به هبچکدوم حرفشون گوش نده محل هم نده.

بخاری هم یه دونه پدر شما باید بگیره یه دونه پدر داماد.

البته اگه توی فشاری بگو دیگه الان بخاری روی جهاز نمیدن همه خونه ها پکیج دارن.دیگه اگه خونه شما پکیج نداره مشکل پسره که خونه اینجوری براتون تهیه کرده.خودش باید کاملش کنه.

نه عزیزم خودتو دردسر نده شما یه قندون رو قند میکنی اون یکی رو پولکی یا نقلی یا هرچی.میذاری تو سینی ت ...

منم به همین فکر بودم تا خواهرشوهرم گفت چرا قندونات کمن منم رفتم دوتا دیگه خریدم  

منم به همین فکر بودم تا خواهرشوهرم گفت چرا قندونات کمن منم رفتم دوتا دیگه خریدم    

زود به نظراتشون عکس العمل نشون نده خانومی.

نذار بفهمن رفتی خریدی بخاطر حرف اونا.

مادرشوهر من هنووووز تو این فکره که چرخ خیاطی نیااااازه هر خونس الان من نخریدم نیاااازم مونده رو هوا.😂😂😂

زود به نظراتشون عکس العمل نشون نده خانومی. نذار بفهمن رفتی خریدی بخاطر حرف اونا. مادرشوهر من هنووو ...

یسری چیزا سلیقه ایه مثلا یکی دوختودوز دوست داره چرخ میبره یکی دوست نداره بنظرم هزینه اضافس هرکی هم هرچی میخواد بگه.بنظرم قندون هم بسته ب تعداد مهمونایی ک بخواد بیاد نیازه کم باشه دوتا بسه زیاد باشن دوتا یکم ضایعس