2777
2789
عنوان

چیدن جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 103 پست
یکی از دوستای من کلا لگن پلاستیکی نخریده بود میگفت نیازم نمیشه بعدا ک رفت توزندگی دیده اشتباه کرده ک ...

من اولین دختر بودم اصلا تجربه نداشتم رفتم دوتا دیگم قندون خریدم اره نباید سخت گرفت کاش یتونم حساسیتم و کمترکنم

من اولین دختر بودم اصلا تجربه نداشتم رفتم دوتا دیگم قندون خریدم اره نباید سخت گرفت کاش یتونم حساسیتم ...

منم دختر اولم بخاطرهمین یچندتا خورده ریز رو مامانم نگرفته این چیزا اشکال نداره پیش میاد.باید یاد بگیریم تعصبمونو رو خواهر شوهر مادرشوهرکم کنیم لامصب سخته اما خب شدنیه

میشه برای سلامتی همه ی تودلیا یه صلوات بفرستید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اینطوریم ولی بلد نیستم جواب بدم فقط میخندیدم میگفتم عه باشه میگیرم بعدا

من خودمم بی سیاستم مثلا روز عید غدیر جاریم بدون خدافظی رفت خواهر شوهرم گفت داره میره نمیخوای خدافظی کنی منم داشتم میرفتم خدافظی کنم یلحظه یادم افتاد کاراون بی احترامیه نرفتم جلو.کلا من یکم خنگم توجواب دادن بعدا یادم میفته چی بگم.هوووف

من خودمم بی سیاستم مثلا روز عید غدیر جاریم بدون خدافظی رفت خواهر شوهرم گفت داره میره نمیخوای خدافظی ...

ای وای که چقدر شبیه منی...منم به اصزاز مادرشوهرم زنگ زدم عید و تبریک گفنم بهش چون بزرگنر بود اما اون هرگز از این کار نمیکنه.بعدا من پشیمون میشم حرص میخورم

منم دختر اولم بخاطرهمین یچندتا خورده ریز رو مامانم نگرفته این چیزا اشکال نداره پیش میاد.باید یاد بگی ...

الان زنگ زد گفت هرچی دوس داری بخر اما فلان چیز لازمت میشه یا مثلا اشپزخونتو موکت کن..من گفتم اخه به این چه بعد گفتم شاید خواهرانه داره میگه گفتم اره فکر خوبیه باشه

ای وای که چقدر شبیه منی...منم به اصزاز مادرشوهرم زنگ زدم عید و تبریک گفنم بهش چون بزرگنر بود اما اون ...

خخخ باز من شانس اوردم خدافظی نکردم ولی ابروش پیش همه رفت چون ازمنو یکی از خواهرشوهراموشوهرم خدافظی نکرد

خخخ باز من شانس اوردم خدافظی نکردم ولی ابروش پیش همه رفت چون ازمنو یکی از خواهرشوهراموشوهرم خدافظی ن ...

برای خنگ بودنمون باید کاری کنیم  ..من خودم چون زیاد حرف میزنم حواسم نیست به چیزی و تو دلم هیچی نیست با همه زووود خودمونی میشم و راز دلم و میگم اما باید از این به بعد نو مهمونی ها یرم تو اتک خودم باشه و فقط به حرفا گوش بدم تا به موقعش جوا بدم

برای خنگ بودنمون باید کاری کنیم   ..من خودم چون زیاد حرف میزنم حواسم نیست به چیزی و تو دلم هیچ ...

دقیقامنم زود باهمه گرم میگیرم وزیاد حرف میزنم ولی خب راز نمیگم ولی درکل ساده وخنگم.۲۷.شماچی

دقیقامنم زود باهمه گرم میگیرم وزیاد حرف میزنم ولی خب راز نمیگم ولی درکل ساده وخنگم.۲۷.شماچی

من 25 ...چی بگم اینم اخلاق ماعه دیگه نمیتونیم گرگ باشیم ..ولی یه تجربه ای که کسب کردم اینه جلو روشون هرچی میگن تایید کن ازشون تعریف کن حتی اگه میلت نباشه بعدا کار خودت و بکن...من یه شوهر خاله دارم این شکلیه تا وقتی میاد پیشت کلی میگه میخنده تعریف وسایلت و میکنه اما اگه بعدا ازش چیزی بخایم نخاد بده خیلی رک میگه..و چون شیرین زبونه هیچکی ازش دلخور نمیشه

من 25 ...چی بگم اینم اخلاق ماعه دیگه نمیتونیم گرگ باشیم ..ولی یه تجربه ای که کسب کردم اینه جلو روشون ...

اینک آره واقعا خوبیم ک همه چیمون روهستش.اما من روم نمیشه کسی چیزی بخواد بگم نه همسایم هرچی میخواد چون میدونه تازه عروسم مجبورم بدم چندوقت پیش جارو برقی میخواست ک داشتم میرفتم بیارم چون یحرفی بهش زدم گفت فردا میام ک نیومد.کلا خنگم الکی مهربونم خیلی هم ضربه خوردم اما خب درس نگرفتم

باید خودت جنس طایفه شوهرتو بشناسی اگر خوبن باهاشون خوب باشی اگرنه یکم حدوحدود رعایت کنی خداروشکر برامن تواین دوساله خوب بودن اما خب از برادر شوهروخانمش دل خوشی ندارم

باید خودت جنس طایفه شوهرتو بشناسی اگر خوبن باهاشون خوب باشی اگرنه یکم حدوحدود رعایت کنی خداروشکر برا ...

خوبن  و خیلی ساده یه چیزی میگن بعد سریع خودشون ضد همون چیز و میگن..مادر شوهرم میگفت بابات باید بخاریت و بخره بعد دقیقا چند ساعت بعدش میگفت دخترای امروز تنوع طلبن زیاد وسیله نخریا هرچی گرفتن بسه فردا دلت و میزنه باید عوضش کنی..حالا من میگم ساده هستن شایدم سیاستشونه..موندم والا خودمم..یا اوایل کات میگفت چقدر لاغری بعد خودش میگفت لاغری مده چیه چاق میشن..موندم به کدوم حرفشون گوش کنم