2777
2789
عنوان

علامت سلامت جنین در ماههای اول بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 71152 بازدید | 28 پست
سقط فراموش شده نمیدونم یعنی چی، ولی من ی جنین هفت ماهه از, دست دادم و ی سقط تو ماه دوم

سقط فراموش شده یعنی بچه زیر چهارماه سقط بشه بدون اینکه مادر لکه بینی و خونریزی و درد داشته باشه و بفهمه

مثلا هفته هفت سونو داده و جنین قلب داشته ولی سه هفته بعد رفته سونو بهش میگن که دوهفته است جنینش قلبش متوقف شده و سقط شده

سقط فراموش شده نمیدونم یعنی چی، ولی من ی جنین هفت ماهه از, دست دادم و ی سقط تو ماه دوم

ببخشید بعد خونریزی بعد سقط غسل چی باید بگیم منم الان خونریزی دارم سقط کردم تو ده هفته

همه چی درست میشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید بعد خونریزی بعد سقط غسل چی باید بگیم منم الان خونریزی دارم سقط کردم تو ده هفته

غسل نفاس ولی اگه بیشتر از ده روز خونریزی داری هم باید نیت غسل نفاس کنی هم استحاضه

غسل نفاس ولی اگه بیشتر از ده روز خونریزی داری هم باید نیت غسل نفاس کنی هم استحاضه

ممنون فعلا که از دیروز شدم حالا نمیدونم چقدر طول بکشه فقط دلم خیلی درد میکنه چقدر دل درد ادامه داره

همه چی درست میشه 
 دوماه ک بودم گربه پرید جلوم خیلی ترسیدم و بعدم نزدیک یکی دوساعت سرپا بودم, بعدش یهو دلدرد شدید ...

وااای عزیزدلم 

الهی که یه نینی سلامت و تپلی بیاری

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
ممنون فعلا که از دیروز شدم حالا نمیدونم چقدر طول بکشه فقط دلم خیلی درد میکنه چقدر دل درد ادامه داره

برای هرکس فرق داره ولی دردهای شدید تاوقتی ادامه داره که بقایای جنین کاملا دفع بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز