2777
2789
عنوان

چرا....

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 22 پست
ببخشید حرفتون قبول ندارم مصاحبه های رتبه های برتر بخون همه از کوره دهاتای ایرانن و بیشتر کتاب درسی ...

باور نکن جانم اونا صدا و سیما بهشون میگه اینطوری بگن. در مورد رشته هایی مثل انسانی بله میشه. ولی تجربی خیلی خیلی نادره. همین امسال ببینین رتبه ها اکثرا یا جزوه بهترین مدارس غیرانتفاعی تهران بودن یا فرزانگان شهرستان که خودشون بهترین دبیرای اون شهرو دارن. استعداد کشی به معنای واقعی در حق کسب که نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تشکر ب هر حال هرکس ی نظری داره گلم من میگم انسان باید بجنگه برای هدفش اینا همش بهونس

بله حق با شماس انسان باید برای هدفش بجنگه در هر حالتی. ولی واقعیتم باید قبول کرد تو رشته ای مثل تجربی کسی که رتبه زیر 1000 بخواد صرفا با خوندن کتاب درسی هیج وقت نمیتونه درسی مثل شیمی ریاضی یا فیزیک رو بالای 80 بزنه! شاید عمومی ها و زیست بشه ولی اینایی که گفتم واقعا نمیشه. و اینم تقصیره سیستم غلطه آموزش و پرورشه. نظر شما محترم هست  

بله حق با شماس انسان باید برای هدفش بجنگه در هر حالتی. ولی واقعیتم باید قبول کرد تو رشته ای مثل تجرب ...

عزیزم توی رشته ما هم کلاس و تست بسیار موثره

ولی من با کمترین امکانات موفق شدم

بازم نظر شما قابل احترامه و برات آرزوی موفقیت دارم