2777
2789
عنوان

چرا....

120 بازدید | 22 پست

چرا هرچی تلاش می کنم موفق نمی شم شکست پشت شکست با این که تلاش و پشتکار دارم کار پیدا نکردم کنکور دادم مثل چی خوندم آخرش هیچی رتبه خوب نیاوردم بااین که قبل هرکاری مشورت می کنم که اشتباه نکنم راهنماییم کنید خسته شدم کم آوردم چیکار کنم؟

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلایل مختلفی میتونه داشته باشه

راحت ترین کار اینه ک شکستاتونو نسبت بدید ب عوامل خارجی...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
مثل چی خوندن حساب نیست قشنگم حتما روشتون غلط بوده والا رتبتونم خوب میشد

کتاب درسی رو فقط خوندم افسردگی شدید دارم پول کلاس کنکورو هزینه جانبی دانشگاه آزاد پیام نور غیرانتفاعی ندارم

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
کتاب درسی رو فقط خوندم افسردگی شدید دارم پول کلاس کنکورو هزینه جانبی دانشگاه آزاد پیام نور غیرانتفاع ...

من دانشگاه روزانه می خواستم که پول ندم به خاطر بی پولی

عزیزم منم بارها شکست خوردم ولی رمز موفقیت یاد گرفتم والان  وکیل پایه یک دادگستری هستم

میشه رمزش رو بگین

کتاب درسی رو فقط خوندم افسردگی شدید دارم پول کلاس کنکورو هزینه جانبی دانشگاه آزاد پیام نور غیرانتفاع ...

خب قوربونت برم بی عدالتیه دیگه میدونم. ولی کسی صرفا با خوندن خود کتاب درسی محاله موفق بشه. طرف هزار جور تستم از کتاب کمک آموزشی میزنه باز توش میمونه. البته من منظورم رشته تجربی هست نمیدونم شما چه رشته ای هستین

خب قوربونت برم بی عدالتیه دیگه میدونم. ولی کسی صرفا با خوندن خود کتاب درسی محاله موفق بشه. طرف هزار ...

تاوان بی پولی والدین

خب قوربونت برم بی عدالتیه دیگه میدونم. ولی کسی صرفا با خوندن خود کتاب درسی محاله موفق بشه. طرف هزار ...

ببخشید حرفتون قبول ندارم

مصاحبه های رتبه های برتر بخون

همه از کوره دهاتای ایرانن و بیشتر کتاب درسی خوندن