چرا هرچی تلاش می کنم موفق نمی شم شکست پشت شکست با این که تلاش و پشتکار دارم کار پیدا نکردم کنکور دادم مثل چی خوندم آخرش هیچی رتبه خوب نیاوردم بااین که قبل هرکاری مشورت می کنم که اشتباه نکنم راهنماییم کنید خسته شدم کم آوردم چیکار کنم؟
من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
راحت ترین کار اینه ک شکستاتونو نسبت بدید ب عوامل خارجی...
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜 خوبی های وجدان خفه کن!👈 طرف بعضی از بدیها را رها نمیکند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند میرود چهار تا کار خوب انجام میدهد. وجدانش آرام میشود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
کتاب درسی رو فقط خوندم افسردگی شدید دارم پول کلاس کنکورو هزینه جانبی دانشگاه آزاد پیام نور غیرانتفاع ...
خب قوربونت برم بی عدالتیه دیگه میدونم. ولی کسی صرفا با خوندن خود کتاب درسی محاله موفق بشه. طرف هزار جور تستم از کتاب کمک آموزشی میزنه باز توش میمونه. البته من منظورم رشته تجربی هست نمیدونم شما چه رشته ای هستین