2777
2789
عنوان

باردارا بیاین سوال دارم

64 بازدید | 10 پست

امروز کمر درد دارم مخصوصا میخوابم.راحتم نمیتونم نفس بکشم.پنج شش هفتمه بتا هم داذم ۲۳۸۰ سونو فعلانرفتم.کمر دردم اونقد شدید نیست ولی قبلن این دردو نداشتم زیر دلمم درد میکنه خفیفه.مس پری بعد ول میکنه..از دستشویی میامم همون لحضه درد دارم بعد خوب میشم

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏

عزیزم حتما یه دکتر برو،نمیخوام تو دلت رو خالی کنم ولی منم چند روز دل درد و کمر درد مثل پری داشتم و بچه ام سقط شد دیروز😔

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی مهربون♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتما یه دکتر برو،نمیخوام تو دلت رو خالی کنم ولی منم چند روز دل درد و کمر درد مثل پری داشتم و ب ...

شدید بود؟چند هفته بودی

خب سوالت چیه، درد شبیه پری طبیعیه

ترس دارم نکنه سقط شه.این دردا علایم چیه اما دردش شدید نیست.لکه بینیهم ندارم.الان ک دراز،کشیدم اصلا درد ندارم میخوابم یا کار میکنم درد دارم

احتمال بارداری خارج رحمی فقط 2 درصده، اما باید زود تشخیص داده بشه، چون با بزرگ شدن جنین در لوله فالوپ باغث خونریزی داخلی و شوک مادر میشه، و برای بارداری های بعدی ایجاد مشکل میکنه، علایمش خیلی کلیه و به راحتی قابل تشخیص نیست، تو اینرنت سرچ کنید و اگر یکی از اون علایم رو داشتید، که خیلی از این علایم تو بارداری های سالم هم وجود داره، به پزشک مراجعه کنید، تا با معاینه و آزمایش خون و سونو گرافی به تشخیص برسه. وگرنه علامت اختصاصی ای نداره.