2777
2789

همسرم باید درس بخونه، یک امتحان مهم و سرنوشت ساز چند ماه دیگه داره. وایی دیگه خسته شدم. هر روز با یک بهونه برنامه درس خوندن رو میریزه به هم. یکبار میگه از کارم انصراف بدم و برم بشینم خونه فقط درس بخونم ، یکبار میگه هم کار کنم و هم بخونم. روانی شدم. تازگی ها فقط سرش داد میکشم. رقیب هاش شب تا صبح عین تراکتور میخونن، این بعد اینطور میکنه. همشم میگه تقصیر تو هست، چرا داد کشیدی من دیگه حوصلشو ندارم. من دیگه واقعا خسته شدم. آینده زندگیمون هم وابسته به این امتحان هست. خودمم دانشجو هستم و هزار جور دردسر دارم. اگرم بخواد انصراف بده از کارش مشکل مالی پیدا میکنیم. دیگه خسته شدم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرخودت ارادش سسته والا همسرم منم دوماه پیش ی امتحان سرنوشت سار داش دوسال تمام از همه چیزش زد ورس خوند طفلک سرکارم میرفت اونم بیمارستان و شیعت شب ولی خداروشکر نتیجه شو دید

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

میره تو اتاق میشینه پای اخبار و کوفت ، میگه تو الان آرامش منو بهم زدی. یکروز میگه چرا صبحونه دیر شد، یکبار میگه بریم شام بیرون، یکبار...... ما تو شهر دیگه ای غیر از خونواده هامون هستیم و اگر بخواد انصراف بده باید بریم تو آپارتمان مجاور پدرش. مشکل مالی هم هست اگرنه میگفتم بیا فردا استعفا بدیم و برو فقط درس بخون.

میره تو اتاق میشینه پای اخبار و کوفت ، میگه تو الان آرامش منو بهم زدی. یکروز میگه چرا صبحونه دیر شد، ...

دقیقن شرایطتت مث منه منتها خود همسرت نمیخاد درس بخونه ن چیز دیگه 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
بابا به خدا روزی چهار ساعت سر کار میره

ن بابا شوهرمن طفلک کارش خیلی سنگینه 7 صب میرف دو بدمیگشت حالا شب کار و عصر کارم ک میرف ولی با این حال اخرا روزی 14 ساعت درس خوند 

فقط هیچی بهش نگو مثل روز ای قبل از امتحان باش  نه بگو بخون نه بگو نخون ببین اگه خودش بخاد می ...

صبح تا شب فقط کارش شده تحلیل که برم یا بمونم !! وایی کاش من یک کاری داشتم این لازم نبود بره سر کار

اگه اینجوریه که میگی ..اگه واقعا زندگی و آینده تون به این موضوع بستگی داره ..پس حمایتش کن بهش آرامش بده

یه روز بشین باهاش صحبت کن هدفشو در مورد رسیدن به خواسته اش مشخص کنه..اگه از سر درگمی دربیاد قطعا بهتر و محکمتر درس میخونه..کمکش کن تصمیم بگیره و پایبند بمونه به تصمیمش

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
ن بابا شوهرمن طفلک کارش خیلی سنگینه 7 صب میرف دو بدمیگشت حالا شب کار و عصر کارم ک میرف ولی با این حا ...

ساعت 9 میره و یک برمیگرده! ایجوری نمیشه که. بقیه با تمام وجود میخونن این من و روانی کرده. امروز میگه بیا لپ تاپت رو عوض میخواستی بکنی بیا نگاه کنیم. میگم تو چی کار داری با من تو درست رو بخون. حرفمون شد الانم رفته تو اتاق خوابیده. ازصبح هم یک کلمه نخونده

اگه اینجوریه که میگی ..اگه واقعا زندگی و آینده تون به این موضوع بستگی داره ..پس حمایتش کن بهش آرامش ...

باهم هزار بار تصمیم گرفتیم باز فرداش میاد میگه به نظرت...... فکر کنم قاطی کرده!