2777
2789
عنوان

نامزد سابقم برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 4007 بازدید | 64 پست
من تجربه مشابه تو رو دیدم. حتما خیلی سختی کشیدی. منتهی باید ببینی اون چرا برگشته و واسه چی برگشته.& ...

به نظرت كسى كه اون حالمو ديد و برنگشت دوسم داره؟؟

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
محل سگ نده بهش بره گمشه هیچکس ارزش حتی یه قطره اشکتم نداره اصلا نبخشش وگرنه بدجورپشیمون میشی 

👌🏻👌🏻👌🏻

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم محمد ه ۳ ماهه خواب و خوراک ندارم ، خدا از مادرش نگذره

امان از دست اين خانراده ها

من متوجه نشدم تو اون پست دومت انگار نوشتی خودت جدا شدی چون داشتی اذیت میشدی درسته؟

اره خانوادش اذيتم ميكرد ولى اونم واسم نجنگيد و پشتم نبود

اين تاپيكو ٤ ماه پيش زدم خدا يا من چى داشتم ميكشيدم اون روزا؟ 👇👇👇👇👇 فردا اولين روزيه كه ديگه ب ...

یاد خودم و همسرم افتادم عین دعواهامونه و عین رفتار من منم تو بحثامون میمیرمو زنده میشم و با یه جمله ی عصبی بودم باز میشم همون دختری که انگار دنیا مال اونه نمیدونم خودمو گول میزنم یا از عصبانیت هرچیزی میگه 

خدا شاهده با خوندن ترسات اشک منم اومده و چشام خیسه منم خیلی اذیت شدم فرقمون اینه من رسیدم بهش با شرایط سختو باز دعواهامون همونه 

ولی  نرسیدی 

هنوزم تو دعوا من دق مرگ میشم و اون ب تنهایی نیاز داره 

دوستم همه چیو یادم اوردی 

خدا ب دلت و دلم ارامش بده

گاهیقوی ترین آدم ها هنگام صبح همان هایی هستند که تمام شب را گریه کرده اند!
بهش بگو بریم محضر عقد کنیم

كه با دوتا بچه ولم كنه باز؟

اون راه رفتنو ياد گرفته

عزیزم من ماجرام باهات فرق داره چون ما نامزدیمون خیلی جدی نبود ولی خونواده ها در جریان کامل بودن یه د ...

همينه ديگه كسى كه يه بار رفته بازم ميره....

عزيزم نامزد رسمي بوديد؟اگه ار ك نميدونم اگه دوست پسرت بوده دقبقا براي منم پيش اومده بود الان ك حالت ...

اره رسمى بوديم

خطم كاريه نميتونم عوضش كنم

نميتونم ببخشمش همه ى اون روزا جلو چشممه

واسه منم دعا کن ، دیگه کم اوردم

يكيو خواستى و رفته

من ميدونم كه چه سخته

داره با خاطره بازى

ميگذره روزاى هفته

ميون اين همه كابوس 

يادش ارومت نكرده

ارزو كن اگه شاده

ديگه هيچوقت برنگرده

عشق ادم هرجا باشه

يادش ارزو ميسازه 

پس به ياد اون شروع كن

با يه ارزوى تازه...🙂

اره رسمى بوديم خطم كاريه نميتونم عوضش كنم نميتونم ببخشمش همه ى اون روزا جلو چشممه

افرين

گول نخوري

اشتيم بكني هيچي مثل قبل نميشه 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
اسی چقدر شبیه من بودی شب اول😭😭😭 با این تفاوت که اون نامزد من نبود

😭😭😭😭

یاد خودم و همسرم افتادم عین دعواهامونه و عین رفتار من منم تو بحثامون میمیرمو زنده میشم و با یه جمله ...

مرسى عشقم

انشاءالله خدا به زندگى شما هم ارامش رو برگردونه

4 ماه کاملا بی خبر بود ازت؟

بله