يادمه وقتى رفت چى كشيدم كار هرشبم گريه بود
يادمه ميرفتم در باشگاهش تا بياد بيرون ببينمش يكم از دلتنگيم كم بشه
يادمه وقتى ميديدمش از دور همه بدنم ميلرزيد
خوب يادمه وقتى تو خيابون ماشينشو ديدم، اونم ماشينمو ديد بهش زنگ زدم كه حالشو بپرسم بلاك بودم، زدم گوشه خيابون گريه اى ميكردم كه ضجه هام تا آسمون ميرم
يادمه چقدر التماس خدا كردم چقدر براش گريه كردم
يادمه هر مسيرى كه ممكنه بره رو هرشب ميرفتم كه شايد از دور ببينمش، آخه خونشم عوض كرده بود! ميرفتم همه مسيرارو ميخوندم در پى چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه...
يادمه عكسامونو پاك كرده بودم يه بار كه دنبال ماشينش رفتم از باشگاه رفت پمپ بنزين پياده شد از دور ازش عكس گرفتم اون عكسو همش نگاه ميكردم گريه ميكردم
خوب يادمه وقتى بهش برگشتم گفتم برگرد گفت نه نميخوام اصلا... چى كشيدم... همه چيو شكوندم چقدر خودمو زدم چقدر زار زدم نديد منو رفت
حالا بعد ٤ ماه كه منتظرش بودم حالا كه حالم خوب شده برگشته كه چى ؟ حالا كه برام مهم نيست
زمانى كه تو خواب ميديدم شمارش افتاده رو گوشيم با ذوق ميپريدم ميديدم همش خوابه چرا نبود؟
زمانى كه خواب ميديدم بغلم كرده گفته دلم برات تنگ شده با ضربان قلب هزار ميپريدم ميديدم همش خوابه چرا نبود؟
تولدم كجا بود؟ وقتى همه تبريك گفتن غير از اون حالا اومده ميگه شرمندتم به چه دردم ميخوره؟ حالا اومده دستمو ماچ ميكنه گريه ميكنه ميگه اشتباه كردم از دستت دادم ببخشمش؟ مگه اون گريه هاى منو ديد؟ اون روزا كه نابود ميشدم كجا بود؟