مامانیk مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 1442 عنوان گل پتوس یا همون پیچک 4610 بازدید | 27 پست سلام خانما میشه نحوه نگهداری از گلتون را بهم بگید اگه دوس داشتید عکسشم بذارید 1398/06/01 | 17:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96739 نگهداری پتوس؟ پیچک با پتوس فرق داره #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10808 منم میخوام بدونم پتوس من داره زرد میشه خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
الی_شیرازی عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 8845 من در هفته دو بار بهش آب میدم. کلا آب زیاد نده. نور هم یک جای ثابت گذاشتمش،که از پشت پنجره نور بهش میرسه مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
پروانه۱۳۹۰ عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 4501 منظورت از پیچک رونده است؟ خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
مامانیk مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 1442 نگهداری پتوس؟ پیچک با پتوس فرق داره جدی نمیدونستم مال من الان عکسش میزارم ببینم کدومه
47nina عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 1885 منم میخوام بدونم پتوس من داره زرد میشه جاشو دوس نداره شاید نورش کمه؟جابجاش کردی؟
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96739 جدی نمیدونستم مال من الان عکسش میزارم ببینم کدومه بذ.ا عزیزم #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10808 این ابلق از دوستم گرفتم کاشتم خیلییی سریع داره رشد میکنه گذاشتم پشت پنجره نور غیر مستقیم میخوره بهش خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10808 جاشو دوس نداره شاید نورش کمه؟ جابجاش کردی؟ اره نور نداره اصلا خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96739 منم میخوام بدونم پتوس من داره زرد میشه به به چه خوشگله پتوسا پتوس ابلق برگ هاش اگه داره زرد میشه علتش ابیاری زیاده پتوس گیاه مقاومیه نباید زیاد اب بدی وقتی خاکش کامل خشو شد مثل تابستونی هفته ای یکبار هم بسشه زمستون باز کمتر #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10808 هیچ گلی مثل سانسوریا سگ جون نیست در همه شرایط خودشو وفق میده سانسوریا من که خیلی ناز شده خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96739 این ابلق از دوستم گرفتم کاشتم خیلییی سریع داره رشد میکنه گذاشتم پشت پنجره نور غیر مستقیم میخوره بهش چه خوشگله سبز بمونه برات گیاه مقاومیه پشت پنجره هم نباشه رشد میکنه ازش تکثیررکن بازم #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10808 بزارش پشت پنجره جا نداره دیگه بالای ۳۰تا گلدون کوچیک کاکتوس و گلای دیگه کنار پنجره دارم دیگه جا ندارم خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔