2777
2789
چه خوشگله سبز بمونه برات  گیاه مقاومیه پشت پنجره هم نباشه رشد میکنه ازش تکثیررکن بازم

اره خیلی خوبه این

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
من در هفته دو بار بهش آب میدم. کلا آب زیاد نده. نور هم یک جای ثابت گذاشتمش،که از پشت پنجره نور بهش م ...

دوبارم زیادشه یکبار کافیه ریشه هاش خفه نشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوبارم زیادشه یکبار کافیه ریشه هاش خفه نشه

واقعا؟ پس واسه همینه هر از گاهی یکی از برگاش زرد میشه؟اوکی جمعه به جمعه آب میدم

ممنونم

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
واقعا؟ پس واسه همینه هر از گاهی یکی از برگاش زرد میشه؟اوکی جمعه به جمعه آب میدم  ممنونم

اره اگه برگ هاش زیاد زرد میشه علتش ابیاری زیاده هفته ای یکبار کافیه چون گیاه مقاومیه زمستون باز مثلا دوهفته یکبارم بدی اشکال نداره .البته اگه برگ های بزرگ پایینتر میفته طبیعی چون اونا پیرترن و گیاهت داره رشد میکنه. قربونت

اگه منظور ت از زردی اینه. مدلشه. یه نوع پتوسه

نه نصفش ابلقه نصفش پتوس سبز جدیدا بی روح شده انگار میخواد بپوسه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
نه نصفش ابلقه نصفش پتوس سبز جدیدا بی روح شده انگار میخواد بپوسه

آب بده بهش. کم آبه. سیرابش کن بزار اب اززیرگلدون دربیاد... مال منمکلابیحال بود. یه سری کتری سه لیتری و پراب کردم ریختم پای گلدون. فرداش همچین شاداب شد که نگو

آب بده بهش. کم آبه. سیرابش کن بزار اب اززیرگلدون دربیاد... مال منمکلابیحال بود. یه سری کتری سه لیتری ...

اره اتفاقا این روش و خواهرم اومد رو بقیه گلام پیاده کرد تو یه سطلی اب ریخت زیر گلدون گرفت همه گلا گذاشت تو ستل اب کلی اب بهشون داد گفت نیم ساعتم تو سطل باشن یعنی انقد گلام جون گرفتن ک نگو فقط رو این یکی پیادش نکردم ک باید انجام بدم

به به چه خوشگله پتوسا پتوس ابلق برگ هاش اگه داره زرد میشه علتش ابیاری زیاده پتوس گیاه مقاومیه نباید ...

سلام عزیزم نحوه تکثیر پتوس رو توضیح میدی لطفا؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام عزیزم نحوه تکثیر پتوس رو توضیح میدی لطفا؟

سلام عزیزم تکثیرش از طریق قلمه خیلی راحته رو شاخه هاش دقت کنی یه سری گره های سفید یا مشکی هس که از زیر اونا یکم فاصله بده کوتاه کن و بذر داخل اب جوشیده سرد تا ریشه بزنه تقریبا یک هفته یا کمترطول میکشه ریشه بزنه . بعد که زد بکار داخل خاک و ابیاریم در حد مرطوب کردن خا باشه تا ریشه ها جون بگبرن.

سلام عزیزم تکثیرش از طریق قلمه خیلی راحته رو شاخه هاش دقت کنی یه سری گره های سفید یا مشکی هس که از ز ...

دست گلت درد نکنه 😍😘

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

فدااات😍

آبش رو چند  وقت یکبار عوض کنم؟