2777
2789
عنوان

پستووونککککککک ؟؟؟؟!!!😓

183 بازدید | 24 پست

سلام مامانا و خانومای گل

بنظرتون ب بچم پستونک بدم یا ن

توی دوماهگی تازه دیشب با تلاش بسیار چن دقیقه خورد

بعد خودم شک کردم ک کارم درسته یا ن

ندادمش!

آخه علاقه ب مکیدن داره، ریفلاکس داره و خیلی هم کم خوابه...

نظرتون ؟؟

نده من با دادن پستونک بهش ی زجری کشیدم که.نگو دهنشم برفک زد.نمیخوابید تا پستونک دهنش نباشه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم رفلاکس داشت چند تا از دکترا گفتن برای بچه ای که رفلاکس داره خیلی خوبه یه وقت خدای نکرده تو خواب مواد معده بخواد بیاد دهنش مانع خفگی میشه.منم از دوماه عادت دادم الان عاشقشه منم موندم چطوری قطعش کنم

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.

منو ک پستونک نجات داد

موقع خوابش از ساعت ۱۱ تا ۳ شب رو پا و بغل میچرخوندیم تا بخوابه الان پستونک میخوره رو پا دو دیقه ای میخوابه 

تو ماشین انقد گریه میکرد ک دلم میخواس خودمو پرت کنم پایین 

الان پستونکشو میخوره اروم بیرونو نگاه میکنه 

اگه خوب تا کردی ، نشد !! مچاله کن ......

منم میترسیدم بهش پستونک بدم.ولی به خاطره اینکه با مکیدن فقط اروم میشد،بهش دادم.خیلی خوبه.الان هشت ماهشه اصلا وابسته نیست بهش

بعد اون همه بارون خون بلاخره میاد ی روزی رنگین کمون🌈

شنیدم پستونک حالت دهان و دندان کودک رو زشت میکنه 

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
منو ک پستونک نجات داد موقع خوابش از ساعت ۱۱ تا ۳ شب رو پا و بغل میچرخوندیم تا بخوابه الان پستونک می ...

عزیزم 😄😚

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »

منم به بچم میخام حتما بدم جایی میری با پستونکه ساکته یا تو خواب انقدر خودتو میک نمیزنه که کلافه بشی عالیه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

پستونک هم خوبی داره و هم بدی 

بدیش اینه که من خودم اینقدر بهش وابسته شده بودم که مامانم میگفت بدون پستونک نمیخوابیدی حتی تا 3 سالگی هم پستونک داشتم که بعدها به زور و گریه ، پستونک رو ازم گرفت ! ولی خداییش با پستونک بچه خیلی آرومه و گریه و غر غر نمیکنه 

خوبیش اینه که پستونک های ارتودنسی بخری ، دندون های شیری مرتب و قشنگ درمیاد! من خودم پستونک ارتودنسی داشتم دندونام از بعضی از هم سن و سالام مرتب بود. به نظر من به پستونک عادتش نده

غصه نخور درست میشه.
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792