2777
2789

سلام دوستان. چندماهه اقدام. سری قبل4مردادپریود شدم. این بار باز27مردادپریود شدم.یعنی9روز زودتر. دوروزاول زیاد چیزی نبود اما ازروز سوم خونریزیم زیادشده تاالان که روزهفت هستم. همیشه از پنج به بعد کم  میشده وروزهفت دیگه تموم بودم، امااینجوری که من میبینم بعید میدونم تافردا تموم شه.واسه چهارروزه دیگه نوبت سونو دارم. کسی علتشو نمیدونه؟کسی بوده اینجوری بوده باشه بعد بفهمه باردارهم هست؟ البته بعید میدونم با اینجورخونریزی بارداری هم وجودداشته باشه. ممنون میشم جواب

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 

ببخشیدالان روزشش هستم

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه تو اقدام اینجوری میشم ۹ماه پریودام نامنظم بود بالاخره حامله شدم

من الان پنج ماهه اقدامم

منم همیشه پریودام منظمه . ماه سومه اقدام 5 روز جلو انداختم ولی بعدش همون ماه باردار شدم

من الان چندماهه همش یه هفته جلومیندازم. پریودم32روزه بوده. ازموقع اقدام شده23روزه. میترسم کیست داشته باشم

منم توی اقدامم اینجوری شدم رفتم دکتر دارو داد دقیقا ۴یا ۵روز که دارورومصرف کرده بودم باردارشدم که تا ...

چه دارویی عزیزم؟ 

من بگم که شما سرخود نمیتونی بری استفاده کنی.یکیش قرص گلوکوفاژ(متفورمین) بودیکیشم دوفاستون اگه اشتباه ...

متفورمین گلوکافاژکه دوماهه دارم استفاده میکنم