2777
2789
عنوان

نسل سوخته..

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 69 پست
عزیزم انسانیت جای خودش دین وخدا هم جای خودش 

بحثی سر این ندارم... 

موضوع اجبار و ریا و دورنگی هست که الان هست 

شما هر چی خلبان شهید و .... بزرگ که می بینی نتیجه دوران بدون اجبار هست... 

ولی نتیجه این همه فشار و اجبار به دین چی بوده؟ 

جز یک مشت همجنس باز و زن نما و فاحشه و ....

وای خاطراتمو زنده کردی

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحثی سر این ندارم...  موضوع اجبار و ریا و دورنگی هست که الان هست  شما هر چی خلبان شهید و ...

مشخصا اجبار و تهدید هیچوقت جواب نداده

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
بله اما راجع به دین و خدا فرق میکنه این تفکر..ببین هر تفکری که تو رو به خدا نزدیک کنه درسته میدونی ...

بله می دونم چی میگی... 

ولی شما متوجهی که همین جمله ت یعنی تکبر؟ 

چرا فکر کردی از من بیشتر می دونی؟ روی چه حسابی قضاوت کردی؟ همین قضاوت باعث خیلی از اتفاقاته اخیره...

بله می دونم چی میگی...  ولی شما متوجهی که همین جمله ت یعنی تکبر؟  چرا فکر کردی از من بیش ...

کدوم قضاوت؟من راجع به طرز تفکر شما سوال پرسیدم یا نظر دادم؟من گفتم تفکرت باید تو رو به خدا نزدیک کنه..

بله می دونم چی میگی...  ولی شما متوجهی که همین جمله ت یعنی تکبر؟  چرا فکر کردی از من بیش ...

نه خواهر قضاوت ک فقط کار خداست ولی هرجا خدا را فراموش کردیم یادمون رفت ناظر اعمالمونه وگناه کردیم باختیم قدیم وجدید مال زمانه خدا ک قدیم وجدید نداره 

نه خواهر قضاوت ک فقط کار خداست ولی هرجا خدا را فراموش کردیم یادمون رفت ناظر اعمالمونه وگناه کردیم با ...

احسنت به شما

آره چقد اون وقتا شاد بودیم همش تو کوچه و حیاط درحال بازی..اما الان چی همه مثل گنجشک تو قفس گیر کردیم

آره...بچه هامون همبازی ندارن.دوره ی ما هفتادی ها هم زیاد اینطور ک میگن قدیما همه خوب بودن نبود ماهم زیاد همبازی نداشتیم.ولی حداقل ما دوتا بچه بودیم منو برادرم صب تا شب بازی میکردیم.

⛔ 🚫 ⛔جون مادرت لایک نکن منو🙏صپاص