2777
2789
عنوان

نسل سوخته..

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 69 پست
آره واقعا..مردامون چشمشون ناپاک شده کاسبیاشون که اصلا افتضاحه..اذان که میده همه از جلو در مسجد رد می ...

ما انسانیتمون و شرافتمون رو در کلاسهای اجباری دین و زندگی جا گذاشتیم... به جاش تقیه رو پیشه کردیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امل خودشونن 😂😂😂

😂😂هیس الان میان ترورمون میکنن

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
آره بخدا همه مشکلاتمون بخاطر دوری از خدا و تمسخر قرآنو ائمه هستش

همه مشکلاتمون از کوتاه بینی و اجباره ... 

شما بایدددددد به هر نوع نگاه و اعتقاد احترام بگذاری 

اینکه فکر کنی عقاید خودت فقط مقدسه یعنی تعصب و تعصب شروع سقوط اخلاقیات هست

ما انسانیتمون و شرافتمون رو در کلاسهای اجباری دین و زندگی جا گذاشتیم... به جاش تقیه رو پیشه کردیم...

میدونی همه فکرمیکنن انسانیت از دین جداست اما اینطور نیست شما اگه دین رو به صورت درستش درک کنین نه اینطوری که براتون ترسیم کردن اونوقته که متوجه میشین انسانیت جزئی از دین هستش

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

من 74ام؛تقریبا همه اینارو تجربه کردم😍

الن آرزومه یه خونه داشته باشیم؛از اون خونه قدیمیا؛با حیاط بزرگ؛حوض بزرگ؛زیرزمین؛همه جاش پر از گل و درخت

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
میدونی همه فکرمیکنن انسانیت از دین جداست اما اینطور نیست شما اگه دین رو به صورت درستش درک کنین نه ای ...

اصلا مهم نیست همه چی فکر می کنن... 

هر کسی با هر تفکری محترمه... 

کاش اینو بفهمیم

همه مشکلاتمون از کوتاه بینی و اجباره ...  شما بایدددددد به هر نوع نگاه و اعتقاد احترام بگذاری& ...

عزیزم خدا با اون خداییش گفته لا اکراه فی الدین...هر دین و آیینی که اتخاب میکنی فقط باید تورو به خدا برسونه همین..نباید منحرفت کنه حالا هر دین و مسلکی که هست

اصلا مهم نیست همه چی فکر می کنن...  هر کسی با هر تفکری محترمه...  کاش اینو بفهمیم

بله اما راجع به دین و خدا فرق میکنه این تفکر..ببین هر تفکری که تو رو به خدا نزدیک کنه درسته

میدونی چی میگم؟