2777
2789
عنوان

محمد زارع

2990 بازدید | 106 پست

نمونه یک جوان خودساخته و خلاق ، اهل ریسک ، توانا ، با اعتماد به نفس ، دلسوز ، فهمیده و .... حقش بود اول شه تا الگویی بشه برای همه همسالانش

روان درمانگر و مدرس روانشناسی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دقیقا 

خداحفظش کنه 

بی نظیربود نقاشی باشن رو که همه میتونن برن کلاس یادبگیرن 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

ممدم ممدم😭😭😭😭😭😭

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃

اه از عبادی بدم میومد😐😕

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃
میدونی چرا اول نشد چون نصف ملت به جفتشون رای دادن

دقیقا!!! عبادی با سواستفاده از احساسات مردم رای جمع کرد!!!!!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
کاراش که تقلید بود همش قبلا اجزا شده بود سیرک

اینا استعدادن نه مخترع 

حالا این عبادی کارش خوب بود فقط اشک ملت درآورد و رای آورد اگه بدون اشک رای میاورد اونموقع حرفی دیگه بود

میشه برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین😊😘😘😘