2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 34 پست

شوهرم بعضی وقتا خودشم شاکی میشد ولی من دیگه کاریش نداشتم که بخام بگمش

شما فکر کن شوهرم غیر ازاینکه مسیولیت دکتر بردن و شب بیداری کنار مادرش رو داشت خرج بینارستان و خونه هم با خودش بود

بقیه داداشا کاملا بی تفاوت بودن

مادرش دیالیزی و پیوندکلیه بود بنده خدا قند چربی فشار

دنیا اگه عدالت داشت مرد هم بکارت داشت 

مادرش بنده خدا قبل فوتش  گفته بود که یه تکه باغ که رسیده بود به مادره گفته بود این برا شوهر من

چون دیگه دیده بود ک داره خرج میکنه

ولی بعد فوتش اصلا هیچ کدوم به رو خودشون نیاوردن ک چنین حرفی زده شده

با اینکه شوهر من اللن خیلی دستش تنگ شده خواهر برداراش گفتن میخاییم وقف کنیم به نیت مادرمون بازم شوهرم چیزی نگفت

ولی من خیلی حرصم میگیره

دیگه کاری نمیشه کرد

ولی من با خودم اگه ذره ای از حق من و بچم باشه من خواهر برادراشو حلال نمیکنم کاری به مادره بنده خدا ندارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرش بنده خدا قبل فوتش  گفته بود که یه تکه باغ که رسیده بود به مادره گفته بود این برا شوهر من ...

خدا رحمتش کنه بازم هرچی باشه اون بنده خدا قدر زحماتتونو دونسته،،،پدرشوهر منم دیالیزی بود،،خدا مریض ها رو شفا بده خیلی سخته

مادرش بنده خدا قبل فوتش  گفته بود که یه تکه باغ که رسیده بود به مادره گفته بود این برا شوهر من ...

عوضش خدا به خاطر دلتون خودش روزیتونو میده

باور میکنی مادرشوهرم که تنها میشه دلم به حالش میسوزه و بهش محبت میکنم فقط مشکلم اینه که اون اصلا محبت نمیدونه آخر سر میاد از شوهرم تشکر میکنه و وقتی هم دور وبرش شلوغ میشه اصلا توجهی نمیکنه به آدم،،فکر میکنه عروس فقط برای اینه که کار کنه و با ناز پسراش بازی کنه،،من فقط از اون حرصم میگیره

عوضش خدا به خاطر دلتون خودش روزیتونو میده باور میکنی مادرشوهرم که تنها میشه دلم به حالش میسوزه و به ...

سعی کن خیلی بهش فکر نکنی

اینجور مواقع با خودت بگو دورازجون اگه همچین اتفاقی براپدریامادرخودت بیفته اگه داداش خودت یا عروستون اینجوری نباشن چه حسی بهت دست میده

مطمیین دلت میخاد داداششت هوای مادرتو داشته باشه 

هرچند من خودمم عذاب میکشم

دقیقا خواهرشوهرای منم همینجورن وقتی تنهان خیلی خوبن باادم ولی وقتی همدیگه رو میگیرن دیگه محل به ادم نمیدن پچ پچ میکنن باهم،پانتومیم حرف میزنن که صداشونو نشنوی

اوایل خیلی بهم برمیخورد الان دیگه میگم بدرک منم خیلی باهاشون میمی نیستم فقط بهشون احترام میذارم