2777
2789
تو بختیاری ها اهواز رسمه که مادر همسر تو همه چیز برای بچه هایش تصمیم گیری کنه یانه 

نه اصلا اینجوری نیس

من نه مامانم نه مادر شوهرم اصلا دخالت نمیکنن 

کلا تو طائفه و فامیل دورمون هم اصلا ندیدم .البته میدونی که دخالت جزئی هست ولی نه اصلا مورد نداشتیم که برا طرف تصمیم بگیرن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=102008715]نه اصلا اینجوری نیس من نه مامانم نه مادر شوهرم اصلا دخالت نمیکنن  کلا تو طائفه و فامیل دورمون ...[/QUOT آهان این چی که لباس های هم رو بهم میدن که استفاده کنم این چی حتی به عروس از لباس خودشون میدم این رسانه یا نه

[QUOTE=102008715]نه اصلا اینجوری نیس من نه مامانم نه مادر شوهرم اصلا دخالت نمیکنن  کلا تو طائفه ...

اگه لباس محلی منظورته اره خیلی ها واسه عروسی لباس به هم قرض میدن ولی لباس معمولی نه ندیدم تا حالا 

عروس هیچ وقت لباس کسی رونمیپوشه  مگه لباسیکه واسه عروس کرایه میدن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اگه لباس محلی منظورته اره خیلی ها واسه عروسی لباس به هم قرض میدن ولی لباس معمولی نه ندیدم تا حالا&nb ...

نه برای عروس کلا این طایفه که من باهاشون وصلت کردم اینطوریه که اگه لباس میخرن مثلا خوششون نمیاد میدم به عروس یا مثلا یه مدت یک لباس تنشون کردن نمی‌خوام میدم به عروس این رسمه واقعا