چون کسی جواب نداده بود خواستم بگم که چینی اش هست که بدرد نمی خوره یک مترو نیم حدود 15000 تومن باید اوجینال نوار تراباند را بیابید که حدودا 6 مترش رو من قیمت کردم از یک دکتر پزشکی ورزشی حدود 80 و 90 تومن.
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
تو این سایت هم گذاشته که نمی دونم اصله یا نه http://demoshop.afrabit.com/Detail.aspx?product=%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%86%D9%82%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%28%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C%29-15
رید اینترنتی دستگاه ورزشی ریوو فلکس اکستریم. با خرید یک دستگاه ورزشی ریوو فلکس اکستریم باشگاه ورزشی را با خود به خانه ببرید و به راحتی و در هر زمان که مایل بودید اقدام به انجام فعالیت های ورزشی نمایید. ریوو فلکس اکستریم با ایجاد بیش از 40نوع حرکت کششی متفاوت به راحتی می تواند شما را در امر لاغر مردن و شکل دادن به عضلات و ماهیچه های بدن یاری دهد. با این دستگاه شما می توانید حتی در آپارتمان خودتان و یا در کمترین فضا های موجود حرکات کششی ورزشی انجام دهید.
براری خرید و توضیحات بیشتر و عکس های بیشتر از این محصول بر روی عکس زیر کلیلک کنید.