2789
عنوان

کش ورزشی...

1639 بازدید | 6 پست
بچه ها کسی تا حالا از این کشهای ورزشی برای اب کردن چربیهای شکم استفاده کرده؟واقعا تاثیر داره؟راستی قیمتش حدودا چقدره؟
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
چون کسی جواب نداده بود خواستم بگم که چینی اش هست که بدرد نمی خوره یک مترو نیم حدود 15000 تومن باید اوجینال نوار تراباند را بیابید که حدودا 6 مترش رو من قیمت کردم از یک دکتر پزشکی ورزشی حدود 80 و 90 تومن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی اقای پاکدل.خیلی لطف کردید جواب دادید.
فقط یک سوال دیگه؟شما خودتون یا اطرافیانتون تا بحال از این کش استفاده کردید؟میدونید واقعا مفید هستش یا نه؟
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡

کش ورزشی

رید اینترنتی دستگاه ورزشی ریوو فلکس اکستریم . با خرید یک دستگاه ورزشی ریوو فلکس اکستریم باشگاه ورزشی را با خود به خانه ببرید و به راحتی و در هر زمان که مایل بودید اقدام به انجام فعالیت های ورزشی نمایید. ریوو فلکس اکستریم با ایجاد بیش از 40 نوع حرکت کششی متفاوت به راحتی می تواند شما را در امر لاغر مردن و شکل دادن به عضلات و ماهیچه های بدن یاری دهد. با این دستگاه شما می توانید حتی در آپارتمان خودتان و یا در کمترین فضا های موجود حرکات کششی ورزشی انجام دهید.

براری خرید و توضیحات بیشتر و عکس های بیشتر از این محصول بر روی عکس زیر کلیلک کنید.