2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 55 پست

اینترنتم قطع شد ممنون بچه ها بعضی حرفهاتون به دلم نشست به شوهرم گفتم بذار یه مدت فکرکنم پسرم خیلی تنهاست میدونم همش دوست داره اینور اونور خونه مردم بره که بچه دارن توکل برخدا

نه عزیزم چرا سخت باشه خیلیم خوبه ....انشاالله سالم و صالح باشن اصلا فکرشو نکن و از زندگیت لذت ببر😍 ...

منم واسه شما صلوات میفرستم...خوشا بحالتون .من از سمت خاهر برادرای خودمون و همسرم خیلز تیکه میشنویم .اذیتم میکنن.ولی خوب خودمم تو این گرونی حق میدم ولی خب خاسته خدا بوده.چکار کنم .نباید میشد ولی حالا که شد شکرش

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینترنتم قطع شد ممنون بچه ها بعضی حرفهاتون به دلم نشست به شوهرم گفتم بذار یه مدت فکرکنم پسرم خیلی تن ...

نزار فاصله سنیشون زیاد بشه .من دخترم ۵ ساله بود .که پسرم دنیا اومد .خیلیییییی عاااااالی بود .دخترم از سن لجبازیش گدشته بود و فاصله سنیشون هم جوریه که هم با هم بازی میکنن.دخترم خیلی کمک میکنه تو کارای برادرش.بشدت مراقبشه .ولی فک کنم زیاد بشه فاصله خیلی حس خاهر برادریشون جالب نمیشه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
دخترمنم 9سالشه وسه ساله اقدامم برای دومی به شدت ازاین فاصله ای که انداختم بینشون پشیمونم😔

پسر منم یازده سالشه هنوز اقدامی نکردم منتظرم مشکلاتم حل بشه بچه من به شدت تنهاست. شما سه سال اقدام کردی؟ینی بچه دار نمیشی

من ۳۲ سالمه بچه اولم ۳ سال و دوماهشه

دومی هم تا یک ماه دیگه به دنیا میاد

گفتم باهم بزرگ شن و یکدفعه داغون شم

خودم خواهر ندارم خیلی زجر میکشم و بی کس و تنهام 

خداراشکر  هر دو یک جنس هستن 

سنمم داره میره بالا دیگه

فقط الان محو جمله اولت شدم عزیزم    

بله دیگه 

امضات مشخصه😆😆

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
بچه ی سوم سخته؟ من ناخاسته سومی رو باردارم .اصلااااا تو خانواده خودم و همسرم ندادیم کسی که سومی رو ب ...

منم خداخواسته باردار شدم. دخترم خواهر دار شد. عالیه. به منم حرف زیاد میزدن. مامانم داشت دور از جونش سکته میکرد. خودم هم خیلی اولاش زعفران خوردم ولی واقعا راضی هستم. البته الان نه سالشه. گاهی فکر می کنم اگر بیست سال پیش بود، حتما چهار تا بچه میاوردم. البته سخت هست ولی سختیش که بگذره و یکم سن بالا بره، متوجه میشی خدا چه لطفی نسبت بهت داشته. وقتی هم کسی بهت حرف زد بگو خیلی دوستش دارم و یه کاری کن متوجه بشن ناراحت میشی. من جدیدا زیاد بچه سوم و چهارم میبینم. 

منم خداخواسته باردار شدم. دخترم خواهر دار شد. عالیه. به منم حرف زیاد میزدن. مامانم داشت دور از جونش ...

منم تازگیا واکنش نشون میدم .میگم باباش میگه خرجش با منه .زحمتش با توعه.پس این وسط بقیه که حرف میزنن دقیقا چه کمکی میکنن که الان سختشونه؟ ما مشکلی با این موصوع نداریم .دیگه حالا یا بشون برمیخوره یا هر چی دیگه چیزی نمیگن

منم تازگیا واکنش نشون میدم .میگم باباش میگه خرجش با منه .زحمتش با توعه.پس این وسط بقیه که حرف میزنن ...

خوب کاری میکنی. بذار خودشونو جمع کنند. اختلاف سن دخترهای من سه سال و نیم هست. از وقتی دنیا اومده تا حالا خواهرش براش مادری کرده و داداشش وحشتناک هواشو داره. نگران تک شدنشون هم اصلا نباش. 

پسر منم یازده سالشه هنوز اقدامی نکردم منتظرم مشکلاتم حل بشه بچه من به شدت تنهاست. شما سه سال اقدام ک ...

دخترمنم به شدت تنهاست بااین که من وباباش خیلی براش وقت میذاریم ولی بازم نیازبه یه همبازی داره.بله سه ساله اقدام کردم ولی نمیشه یه بارالبته چندماه پیش باردارشدم ولی 10هفتگی خودبه خودسقط شددیگه موندم چیکارکنم الانم چندماه اقدامم ولی خبری نیست😔شماهم اگه قصدشوداری زودتراقدام کن چون معلوم نیست چقدرزمان ببره باردارشدنتون

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤