2777
2789
عنوان

بچه دوم

724 بازدید | 55 پست

سلام خانمها سی سالمه پسر سه ساله دارم همسرم اصرار به بچه دوم داره ولی من میترسم از خرجش مسوولیتش خلاصه همه چیش جای من بودین چکارمیکردین خونه داریم ولی خب درآمدشوهرم زیاد نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتا پسر دوقلو دارم،سومی هم دوس دارم بیارم خیلی،پسرم دوس دارم بازم،اما توان روحیشو ندارم،بعدشم میترسم رسیدگی به دوقلو هام کم بشه،بچه خیلی شیرینه خیلی

من ۲۱ام دوتادارم ۴و۳

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

به نظر من اگه شرایط مساعد باشه واقعا یه دونه بچه کمه. اما من خودم شخصا چون خونه نداریم و درامد همسرم ثابته وفعلا پیشرفت نمیبینم اصلا به بچه دوم فکر نمیکنم حتی اگه تا اخر همین یه دونه بچه بمونه. 

الهی به امید خودت...  

من که بهیچوجه تا 8 9 سالگی پسرم بچه دوم نمیارم چند مورد دیدم دور وبرم رسما مادرشونو کچل کردن موقع مریضی دوتاشون باهم مریض میشن یا جایی رفتنی کلا مامانشون سرپا میمونه اینو میگیره اون یکی درمیره😂

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹