سلام خانمها سی سالمه پسر سه ساله دارم همسرم اصرار به بچه دوم داره ولی من میترسم از خرجش مسوولیتش خلاصه همه چیش جای من بودین چکارمیکردین خونه داریم ولی خب درآمدشوهرم زیاد نیست
دیگه زندگی معمولییی خوردو خوراک معمولی و متوسط ...ماهی ی بار ی تفریحی یا رستورانی.....مهمون دادن خیییلی کممم ..چون واقعا بخوای هر ماه مثلا ی مهمونی ۱۰ ۱۲ نفره داشته باشی نمیشه.هزینه تحصیلو کلاس واس بچه ها بالاس ..خارج رفتن ک هیییییچ در حد سالی ی بارم میشه مسافرت رفت تازه اونم هواپیما نمیشه الان ی مشهد دو شبه با هواپیما اونم فقط صبحانه میده ..شامو ناهار نمیده هتل میشه نفری ی تومن ..همین چند روز پیش پرسیدم...در صوزتی و پاییز ۹۵ رفتیم مشهد کلااااا با ۱.۵ هواپیما جا خوب غذا خوب سه نفر بودیم
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=101995116]خداوكيلي بازم پسر ميخواي؟؟!! يعني ذره اي هم دختر دوس نداري؟؟!!! من يه پسر چهارساله دارم دومي هفته د ...[/QUOTEآره پسر باشه چه بهتر،دخترم باشه چه بهتر،😀😀ولی خب کلا پسر دوس دارم
زندگی تو تهران هم اگه خونه و ماشین داشته باشین، برای هر نفر ماهی سه تومن به بالا برای یه زندگی معمول ...
سلام یه پسر دارم وواقعا بچه یدونه سخته اما بگم به عنوان مادری که یه پسر 19 ساله داره به اینده ودانشگاه شغل وازدواج مشکلات دوران بلوغ وهزاران مشکل ومهمتر از همه تربیت درست بچه ها فکر کنید اگه توانشو دارین این کار رو بکنید بله بچه ی کوچیک شیرینه اما بچه ها خیلی زود بزرگ میشن
فدات مهربون .منم ۱۰ تا برای شما میفرستم .دلتون شاد و حاجتتون روا الهی
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
خرجش که با همسرت هست. من سه تا دارم عالیه. مامانها بلدن چجوری همه چیزو درست کنند. بیار. خیلی خوبه&nb ...
بچه ی سوم سخته؟ من ناخاسته سومی رو باردارم .اصلااااا تو خانواده خودم و همسرم ندادیم کسی که سومی رو بیاره ...خیلی تحت فشار و مسخره اطرافیان هستم...ولی واقعا توان روحیشو ندارم .یعنی چون تو فکر بچه ای نبودم خیلی برام سخته ...کلا فک کنم نطم خونه بهم میرسه .دوتا باشن خیلی خوبه .همیشه باهم سرگرمن ولی سه تایی ها همیشه یکی تنها میمونه.😐😐😐😐
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
بچه ی سوم سخته؟ من ناخاسته سومی رو باردارم .اصلااااا تو خانواده خودم و همسرم ندادیم کسی که سومی رو ب ...
نه عزیزم چرا سخت باشه خیلیم خوبه ....انشاالله سالم و صالح باشن اصلا فکرشو نکن و از زندگیت لذت ببر😍 خدا بچه هاتو حفظ کنه ....خواهرشوهر و برادرشوهر منم سه تا داره راضی راضین
واسه انضات صلوات فرستادم انشاالله حاجت روا شی
لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹 دخترم رو بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت