2777
2789
اکرم جون سلام خوبی؟؟تونستی یه سری به تاپیکت بزن ؟ خیلی دلم می خواد باهات بحرفم
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
یسنا جونم دلم برات تنگ شده تو اون تاپیک نمازت اومدم اما چون عکس کاربریت عوض شده نشناختمت خوبی عزیزم از خودت خبری ندادی کجایی چکار میکنی الان هفته چندی نی نی جنسیتش چیه الان تکون میخوره برام دعا کن من هنوز درگیر عفونتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا اکرم جون همیشهه به یادتم با اینکه نه دیدمت نه می شناسمت ولی همیشه سر نمازدعامی کنم خدا به زودی یه دخمل ناز بهت بده نی نی منم دخمله .یکشنبه ایشالامی رم هفته 26.هرروزموبااسترس می گذرونم دیشب یه کم سوزش داشتم مردم وزنده شدم خدا کنه عفونت نباشه ولی الان خوبم یکشنبه وقت دکترمه خیلی ناراحتم که هنوز عفونتت خوب نشده .ایشالاکه زودی خوب می شی ببخشید زیادفوضولی می کنم ولی شوهرتو مجبورش کن بره آز اسپرم بده جای دوری نمی ره
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
سقط قبلی من ودیرباردار شدنم به خاطر کم تحرکی وبی کیفیتی اسپرم شوهرم بودو مجبور شدعمل کنه در مورد عفونتت اگه از سرکه و داروهای گیاهی نتیجه نگرفتی پیاز درمانی روشروع کن علاوه براینکه تخمدانارو فعال می کنه عفونتو هم از بین می بره می تونی تونت دنبالش بگردی ببخش طولانی شد آخه خیلی دلم می خوادخبر مامان شدنتو زودتر بشنوم
یسنا جونم قربونت این چه حرفیه فضولی چیه تو جایه خواهرمی خیلی خوشحالم که نصف راهو رفتی اصلا استرس الکی نگیر عفونتم اونقدر ترسناک نیست همسایه ما از روز اول که باردار شد عفونت داره چون قبلا از بارداری هم داشت هنوزم که ماهه 9 هست و دوهفته دیگه زایمان میکنه هنوزم عفونت شدید داره و هر روزم دارو میخوره و هیچ اتفاقی نیفتاده اولا که ایشالا عفونت نداری و دوما از اومدنش این همه استرس نگیر اون خدایی که دخمل ناز رو گذاشت تو دلت خودش بیشتر مراقبشه منم عفونتم قارچی و مزمن شده و اینکه منم اصلا نمیدونستم عفونت چیه بعد عکس رنگی حساسیت به ماده حاجب این بلا سرم اورد استرس سمه اصلا نداشته باش ایشالا به سلامتی میاد برام خیلی دعا کن منم این ماه شوهرم رو میفرستم ازمایش دیگه کم کم دارم میفهمم مشکل از اونه ایشالا که زیاد حاد نباشه اخه من تخمک گذاری دارم و همه چیز دکتر گفت خوبه اگه به خاطره عفونت باشه که من چند ماهه درگیر شدم و اینکه خیلی ها دیدم با عفونت باردار شدن و من بعد سقط الان یکسال و 3 ماهه ااقدامم شرمنده خیلی حرف زدم
منم بارداری پوچ داشتم که دکتر میگفت یا تخمک پوچ بوده و یا اینکه اسپرم ضعیف و بی کیفیت بوده و منم فکر میکنم اسپرم شوهرم مشکلی داره اخه دیگه خیلی صبر کردمم گفتم شاید اون بار چون بعد 6 ماه اقدام باردار شدم گفتم این بار هم شاید باید صبر کنم همه میگفتن تا یکسال طبیعیه اما من الان یکسال و 3 ماه شده و این یعنی اگه میخواست اتفاقی بیفته این مدت میشد من ایشالا 10 روز دیگه شوهرمو میفرستم ازمایش خیلی دعام کن یسنا الان خدا صداتو میشنوه بگو نجاتم بده و بچه سالم و صالح بهم بده
آفرین کار خوبی می کنی من از همون اول می خواستم بهت بگم شاید مشکل از شوهرت باشه ولی ترسیدم ناراحت بشی الان بهت می گم چون من هیچ مشکلی نداشتم دکتر به اسپرم شوهرم شک کردبعد براش آز نوشت گفتش حدسم درست بودکلی ویتامین بهش دادو من باردار شدم ولی وقتی هم باردار شدم هنوز اسپرمش نرمال نبود وسقط شد جونم واست بگه که خلاصه دکترم وعوض کردم وایشون فرمودن که باید همسرت سونواز ب ی ض هاش انجام بشه که معلوم شد واریکسول دوطرفه داره دکتر رک وپوست کنده گفتش فقط راهش عمله وبس گفتش که بزار عمل کنم قول شرف می دم بچه دار می شی صبح ساعت 11عمل شدفرداصبحش مرخص شدخیلی عمل راحتیه اصلانگران نباش تازشم بعضی ها واریکسول یه طرفه دارن ولی دوطرفش عمل کرد بعد عمل هم خوب بهش رسیدم با چهار مغز ومعجون و.... این دکتری که شوهرم وعمل کردوپزشک خودم معرفیش کرد خیلی کار بلد بودوفوق العاده خوش اخلاق من همیشه دعاش می کنم
شوهرم یه دوستی داره می گه یه روز سفره دلش و باز کرد ویه آهی کشید که آهش دل کافر وهم به درد می آورد می گفت 7ساله بچه دار نمی شم بعد کلی گفت وگو شوهرم همون دکتری که خودش وعمل کرده بود بهش معرفی کرد به اونم پیشنهاد عمل وداده بودبعد 2ماه زنش حامله شد الان 3ماهه است می گفت زنش همیشه دعاگوی شوهرمه واییی اکرم نمی دونی چقد خوشحال شدم انشاالله که شوهرت کارش به عمل نرسه ولی اگه گفتن باید عمل بشه دیگه استخاره نکنیدبه خدا اکرم دلم خیلی برات روشنه انشاالله یه دخملی سالم وصالح نصیبت بشه
درمورد هزینه شم ما بیمه تکمیلی داشتیم فقط 80تومن پرداخت کردیم اونم به خاطر اینکه توبیمارستان خصوصی عمل شد چون نزدیک خونمون بود راحت بودیم تواین مدت فقط باخدا باش تودلت برای مادرحضرت اباالفضل ع یه نذری کن انشاالله وقتی باردار شدی به نذرت عمل کن آقاباب الحواعجه ببخشید بابت انشام
سلام اکرم جون خوبی عزیزم،،هنوز بعداز این همه سال شوهزت آز نداده؟؟؟؟ اتفاقا من قبل از اینکه خودم از بدم شوهرم آز دادوکم تحرکیش معلوم شد از عمون اول الانم دنبال درمانیم ختما شنبه وتواولین فرصت شوهرتو بفرست آزحداقل دلیل ناباروریتون بلکه پیدا بشه
نه چرا ناراحت بشم یسنا جون این حرفا ناراحتی نداره من وقتی ناراحتم که مشکلی سد راهمون باشه و نفهمیم و بچه دارشدنمون به تاویق بیفته خیلی خوشحالم که دختر دار شدی اسمشم بگو چی میذاری ایشالا تا قبل زایمانت منم مامان بشم خیلی دعام کن