2777
2789
مااصلابه کسی چیزی نگفتیم تصمیم داشتیم که اگه کسی هم فهمید بگیم آپاندیسش و عمل کرده بعد4روز هم خداروشکرسرپاشد مثل قبل من دعا می کنم که اصلا چیزیش نباشه ولی اگه تحرک خیلی کم باشه فقط راهش عمله اکرم جونم همه مردامغرورندنگران نباش ولی بچه غرور مردارو می شکنه هرطور شده مجججججججججبورش کن
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم دخترم هم پایین تیکرم هستش اگه خدا بخواد نیایش خودم آخرسری آیلین و انتخاب کردم ولی شوهرم نذاشت
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
میناجون مبارک باشه دیگه قرار نیست ک همه لک جایگزینی داشته باشن من که نداشتم
از 17هفتگی تکوناشو حس کردم الانم ماشالایه لگدایی می زنه که از رو لباس هم معلومه خیلی حس قشنگیه اکرم جون ایشالابه زودی زود خودت تجربه می کنی ایشالااااااااا
یسنا جون ایشالا به حق مولا علی منم حس لگد زدن نی نی رو روزی تجربه کنم خیلی دعام کن فعلا دکتر رفتم بهم پماد لکورکس که خیلی تعریف میکنن و قرص فلوکونازول رو داده و سفیکسیم دارم مصرف میکنم فعلا که خداروشکر سوزش ندارم دععا کن با پری دوباره نگیرم
اکرم جون خدارو شکرایشالابه زودی مامان می شی توکلت به خدا همسری رو هم بفرست آزمایش خیالتون راحتر بشه هرچه زودتر بهتر
اکرم جون شکمم هنوز کوچیکه ایشالاتو8ماهگی واست می زارم ولی خداروشکر وزنم خوب جلو رفته از این بابت خوشحالم الان دوماهه که خوب غذا می خورم ماه پیش 3کیلو اضافه کردم ماه بعدی هم 5کیلو سرجمع 61کیلوشدم که قبلا53بودم ولی دکتر گفتش 5کیلوتویه ماه خیلی زیاده ماه بعد سه کیلو بسته. منوخیلی ترسوندگفت خدایی نکرده مسمومیت بارداری می گیری منوبگوکه چقد خوشحال بودم فکرمی کردم شاهکارکردم