2777
2789
یسنا اگه نزاری بیشتر از این وزن اضافه کنی خیلی عالیه اخه وزن اضافه کردنه خودت زیاد مهم نیست بچه باید وزن بگیره سعی کن خیلی رعایت کنی شیرینی و نمک رو اصلا از این ماه به کل قطع کن چون هیچ کدوم سودی ندارن و فقط دیابت و مسمومیت بارداری میارن خدایی نکرده خطرناک میشه غذا مثل همیشه عادی بخور و چیزایی که مقویه نشاسته مثل ماکارونی و نون رو هم کم کن زیاد چاق نشی ایشالا دخملی سالم بیاد منم امروز باید پری بیاد دعا کن نیاد خخخخ الان تو دلم چه خبره تا ساعاتی بعد حتما پری میاد میگه ضحی خیال باطل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نداشت الانم فک کنم به خاطرمولتی ویتامین های خارجی که می خورم وزنم وکشید بالا جالب اینه که اصلااندامم چندان فرقی نکرده نمی دونم این وزنه کجارفته دکترم لیست تغذیه داده که همشون وزن برهستن مثل انجیروتخم مرغ و موز وخرماوانگورومویزوگوشت تابی نهایت و.. راستش اکرم جون من فقط بابرنج سیر می شم که دکتر گفتش اصلاواسه نی نیت یه درصد هم منفعت نداره فقط خودتوچاق می کنه منم کمش کردم
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
اکرم جونی ایشالا پری نمی یاد خبرمامان شدنت واول به خودم می گی باشهههههههههههههههههه؟
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
مامان ارنیکاصد رحمت به خودم؟؟ کاش می گفتی نی نیت وزنش چقدی بود؟
حتما گلم اول به خودت میگم دعام کن برنج هم خیلی بده زیاد نخور فقط خودت رو چاق میکنه بیشتر کبابی بخور ارنیکا جون میگم چطوری اینقدر کم وزن گرفتی نی نی هم تپلو شد
من اوایل ویارداشتم شدم49بددوباره زیادشدم کارخاصی نکردم اماوقتی8ماهم شدتازه مشخص شدباردارم تواطاق عمل پرستارادرحیرت مونده بودن که شکمم چقدکوچیکه البته من بدم نمیومد
سلام[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]