نه مامان مهرسام جونم به خدا ناراحت نشدم چند بار جواب رو نوشتم خطا در ارسال داد نتونستم جواب رو بدم نه شوهرم از نداده قراره بعد ماه رمضون از بده من که این ماه همه چیز خوب بود اما نشد احتمالا مشکلی از اون باشه دعا کین شوهرم مشکلی نداشته باشه
اکرم جون شوهرت مشکلی نداره باور کن اینا همش از استرسه منم همینجوری بودم سه سال پیش چون میترسیدم حامله نشم نمیشدم رفتم دکتر هم خودم هم شوهرم آزمایش دادیم اصفهان گفتن خودت تخمدان چپت تنبله و شوهرتم اسپرمای نرمالش کمه گفتم چرند میگن اینا چون موردای نازایی زیاد دیدن همه رو یه عیبی میذارن اون موقع شوهرم به شدت مخالف بچه دار شدنمون بود با اینکه اون موقع خودم 27سالم بود شوهرم 33سنمونم کم نبود دیگه شوهرم گفت باید درس بخونی فعلا فوق لیسانستو بگیری منم بیخیال شدم ولی جلوگیری جدی هم نداشتیم الان که هنوز درسم یکم مونده بچه داره شش ماهش میشه یه دفعه یک بار دیدم پریود نشدم و حامله بودم بدون استرس که باشی درست میشه تو همین شهر علی آباد که شهر خودمونه یکی از دوستام اونم مشکلی اصصصلا نداشتن و باردار نمیشد دو سال نشد دکترا میگفتن بیخیال باشید و بدون استرس نه خودت مشکلی داری نه شوهرت یه بار رفتن مسافرت همون ماه باردار شد و الان بچش چند روز پیش به دنیا اومد بیخیال باش و بدون استرس اگه آدم سر و کارش به این دکترا بیفته بیچارش میکنن امیدت به خدا باشه دیدم وبلاگ محیا منتظر رو خوندی ببین چقدر قشنگ بعد از چهار سال حامله شد امیدت به خدا باشه عزیزم درست میشه
کاش حتی برای یک لحظه هم شک نکنیم که: آنچه خدا برای ما مقدر کرده بهترین تقدیر است...
آن وقت است که پنجره های دلمان به سمت نور باز می شود و نسیم آرامش می وزد سمت دل هایمان
حامله که شدم لکه بینی داشتم دکتر سونو کرد گفت بچت سقط شده ولی من صبر کردم دو هفته بعد که رفتم قلبش تشکیل شده بود دکترا همینن اعصاب آدمو خورد میکنن انشاالله که به زودی تو همین تاپیک خبر مامان شدنتو میخونم گلم
کاش حتی برای یک لحظه هم شک نکنیم که: آنچه خدا برای ما مقدر کرده بهترین تقدیر است...
آن وقت است که پنجره های دلمان به سمت نور باز می شود و نسیم آرامش می وزد سمت دل هایمان
سلام اکرم خوبی چ خبردلم برات تنگ شده بود دیروزرفتم واسه تعیین جنسیت فقطگفتش احتمالادختره ولی فعلاسیسمونی نخرمطمن نبود خدا روهزارران مرتبه شکر سالمه امیدوارم این لحظاتوتو هم تجربه کنی انشاالله دکترم گفت شایدپاشو جمع کرده نذاشته جنسیتش خوب مشخص بشه می بینی بچم چقد باحیاست
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس..
<<<<<<<
خداروشکر یسنا جان ایشالا به سلامتی دختر گلت دنیا بیاد تا حالا چه ازمایشایی دادی چند تا سونو رفتی بگو منم یاد بگیرم دعا یادت نشه عزیزم من هنوز باردار نشدم
سلام اکرم جون من از اول تایپیکتو خوندم. منم یه سقط داشتم .الان سه ماه تو اقدامم اما نشدم حالا منتظرم ببینم این ماه چی میشه. امیدوارم خدا نگاهی هم به ما بندازه
بسم الله الرحمن الرحیم ثبت نام دور جدید ختم زیارت عاشورا (تقدیم به حضرت علی اصغر(ع) و مادرشون حضرت رباب(س))دو تا گروه یکی از 3مهر تا تاسوعا و گروه بعد از عاشورا تا اربعین کلوپ زیارت عاشورا : http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=20659
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ ( هفته 8 ) ... خدایاااااااااااااااا شکرتتتتتتتتتتت منم مامان شدم دوست گلم میشه برای مامان موندنم و مامان شدن همه منتظرا ی صلوات بفرستی ... اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم