2777
2789
یسنا جون دلت پاکه ایشالا به حق امام زمان که تولدشه من هم زود نتیجه بگیرم این عفونت هم غوز بالا غوز شد فقز برام دعا کن خدا انتظارمو سر برسونه و مثله تو بهم نی نی ناز بده ایشالا نی نی به سلامتی دنیا بیاد کاش منم باردار بودم ارزوداشتم با هم باردار بشیم اما قسمت من نبود بهت تبریک میگم واسه زدن قلب کوچولوش مواظب خودت باش استراحت کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اکرم جون چه خبر چرا ناراحتی؟؟؟
کاش حتی برای یک لحظه هم شک نکنیم که: آنچه خدا برای ما مقدر کرده بهترین تقدیر است... آن وقت است که پنجره های دلمان به سمت نور باز می شود و نسیم آرامش می وزد سمت دل هایمان
اکرم جون همسرت هم آزمایش داده؟ مشکل چیه؟
کاش حتی برای یک لحظه هم شک نکنیم که: آنچه خدا برای ما مقدر کرده بهترین تقدیر است... آن وقت است که پنجره های دلمان به سمت نور باز می شود و نسیم آرامش می وزد سمت دل هایمان
بسم الله الرحمن الرحیم ثبت نام دور جدید دعای امن یجیب تاریخ شروع از یکشنبه 22 تیر مصادف با ولادت امام حسن مجتبی (ع ) کلوپ امن یجیب : http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=20436

فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ ( هفته 8 ) ... خدایاااااااااااااااا شکرتتتتتتتتتتت منم مامان شدم دوست گلم میشه برای مامان موندنم و مامان شدن همه منتظرا ی صلوات بفرستی ... اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
سلام اکرم نیستی کم پیدایی؟1 حالت خوبه چ خبر؟ انشاالله خبر بارداریت
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
یسنا چه بی وفایی گذاشتی من و رفتی نی نی خوبه خودت چطوری من هنوزم باردار نشدم این ماه 6روز عقب انداختم و فقط لکه بینی دارم و دو روز هست لخته و یک تیکه گوشت ازم اومد و این خیلی من رو ترسوند برام دعا کن
اکرم جون از سوالم ناراحت شدی؟؟؟؟؟
نی نی شکر خدا خوبه خاله خودم که اصلاغذانمی تونم بخورم از پروتین متنفرشدم خداخودش نی نیموحفظ کنه اکرم جون من دلم خییییییییییییلی روشنه اینو از ته دلم می گم مطمن باش انشاالله به زودی مامان می شی مطمننننننن باش واسه نینیم دعاکن دوستت دارم
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
شاید به خاطر آمپولهایی که زدی آخه پری رو مختل میکنه بادکترت در میون بزار خودت وباسر که سیب می شوری؟؟؟ به حرفم گوش کن دختر جای دوری نمی ره هااااااااااا کلی از این داروهای شیمیایی بهتره اگه تحمل دامن پوشیدن و داری تواین مدت بپوش
یسنا جون سرکه سفید گرفتم پاک شدم انجام میدم دامن هم فقط میپوشم و دارو گیاهی میخورم فردا میرم به دکترم میگم و دیگه قرص و دارو نمیخورم خدا اگه صلاح دونست همینجوری بچه بده برام دعا کن