یسنا جون دلت پاکه ایشالا به حق امام زمان که تولدشه من هم زود نتیجه بگیرم این عفونت هم غوز بالا غوز شد فقز برام دعا کن خدا انتظارمو سر برسونه و مثله تو بهم نی نی ناز بده ایشالا نی نی به سلامتی دنیا بیاد کاش منم باردار بودم ارزوداشتم با هم باردار بشیم اما قسمت من نبود بهت تبریک میگم واسه زدن قلب کوچولوش مواظب خودت باش استراحت کن
کاش حتی برای یک لحظه هم شک نکنیم که: آنچه خدا برای ما مقدر کرده بهترین تقدیر است...
آن وقت است که پنجره های دلمان به سمت نور باز می شود و نسیم آرامش می وزد سمت دل هایمان
کاش حتی برای یک لحظه هم شک نکنیم که: آنچه خدا برای ما مقدر کرده بهترین تقدیر است...
آن وقت است که پنجره های دلمان به سمت نور باز می شود و نسیم آرامش می وزد سمت دل هایمان
سلام اکرم نیستی کم پیدایی؟1 حالت خوبه چ خبر؟ انشاالله خبر بارداریت
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس..
<<<<<<<
یسنا چه بی وفایی گذاشتی من و رفتی نی نی خوبه خودت چطوری من هنوزم باردار نشدم این ماه 6روز عقب انداختم و فقط لکه بینی دارم و دو روز هست لخته و یک تیکه گوشت ازم اومد و این خیلی من رو ترسوند برام دعا کن
نی نی شکر خدا خوبه خاله خودم که اصلاغذانمی تونم بخورم از پروتین متنفرشدم خداخودش نی نیموحفظ کنه اکرم جون من دلم خییییییییییییلی روشنه اینو از ته دلم می گم مطمن باش انشاالله به زودی مامان می شی مطمننننننن باش واسه نینیم دعاکن دوستت دارم
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس..
<<<<<<<
شاید به خاطر آمپولهایی که زدی آخه پری رو مختل میکنه بادکترت در میون بزار خودت وباسر که سیب می شوری؟؟؟ به حرفم گوش کن دختر جای دوری نمی ره هااااااااااا کلی از این داروهای شیمیایی بهتره اگه تحمل دامن پوشیدن و داری تواین مدت بپوش
<<<<<<<
یسنا جون سرکه سفید گرفتم پاک شدم انجام میدم دامن هم فقط میپوشم و دارو گیاهی میخورم فردا میرم به دکترم میگم و دیگه قرص و دارو نمیخورم خدا اگه صلاح دونست همینجوری بچه بده برام دعا کن