2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاحالا200باربی بی زدم تاحالا جواب کاذب ازش نگرفتم!!
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
سلام دوستان من سه روز به تاریخ شروع پری مونده بنظرتون الان بی بی چک بزارم جواب میده؟
زندگی هیچگاه به بن بست نمیرسد،خدا که باشد هر معجزه ای ممکن است...میشه برای حاجتم صلوات بفرستید...اللهم صل علی محمدو آل محمد،ممنون خدایا شکرت دارم مامان میشم...
مونده به سیکلت اگه 28روزه باشی جواب می ده یااگه 32روزه باشی فعلاجواب نمی دیده البته اگه موعدتخمک گذاریتو می دونی 14روز بعدش ااگه باردارباشی صدرصدجواب می ده
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
داشتیم کسایی روکه یه هفته مونده به سیکلشون جواب داده که بازاین برمی گرده به همون تخمک گذاری که زودبالغ وآزادشده
من بارداری قبلیم 28 دوره مثبت شد اما اونقدر کم رنگ بود که فقط تو نور دیده میشد و هر روز پر رنگ تر میشد ماها که تنبلی داریم باید حتما از دوره هامون بگذره چند روز تا مشخص بشه من گاهی 27 و گاهی 28 و 29 هستم پس منظم نیست دیگه الانم که 24 پری خانمو اومد انگار خیلی بهش علاقه دارم اما خدایی تو عمرم 24 روزه پری نشدم همسایمون میگه مطمئن باش ماهه بعد باردار میشی این نشونه بارداریه که این همه جلو انداختی حالا نمیدونم هر چی خدا بخواد فعلا که دوباره عفونت کردم دارو میخورم
یسنا دکتر دیروز به من متفورمین و لتروزول داد گفت 12 سیکل بیا ببینم فولیکولت چنده واژینال سونو کنه دعا کن این ماه امام حسین کمکم کنه ایشالا امام حسین دامنه تو رو هم سبز کنه بچه ها ایشالا هموتن مامان میشین
سلام اکرم جون با2یا3روزتاخیرکه نمی شه گفت نامنظم هستی طبق گفته دکترااگه از10روزتجاوز کنه اونوقت می شه نامنظم حالااین ماه نتیجه بگیری اونم حالاکه ...
آب نیسان خوردی همین طورقرصایی که واسه تقویت فولیت داده بیشتر امیدوارباش متفورمین ولتروزول وکلومفین وآمپول که فک کنم اسمشh c Gبوداگه اشتباه نکنم منم یه بار...
استفاده کنم همون ماه هم باردار شدم باوجود دردهای شدید لگن وبخصوص کمرم که سقط شددکترم گفته حالابزار طبیعی باردارشو خداکنه این ماه دیگه مامان بشم خدایی نکرده اگه نشم بازم بهم دارو می ده
اکرم انشالله تونتیجه می گیری ولی قرص وآمپول به من نمی سازه بگذریم حالاموعدمن 23این ماهه که ولادت حضرت علی هستش کاش همون روز ازفاطمه زهراعیدی بگیرم علایم پری واصلاندارم درحال که هردوره 12روز مونده به سیکلم س ی ن ه درد وحشتناکی داشتم که ندارم