2777
2789
یسنا جونم منم از زندگیم خیلی راضیم الحمدالله ایشالا که حامله باشیم نه یکم چاق بشی بهتره نه عزیزم خوب دوست داره دیگه مرده این فکرو نکن منم شوهرم باز لاغری رو دوست داره که من مگه لاغر میشم ابم بخهورم چاق میشم قدره خودتو بدون که لاغری من یک لقمه غذا زهرم میشه والا از ترس چاق شدن نمیخورم موز و شیرینی و دلستر بخور مخصوصا ماکارانی زودی چاق میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من همین الان پستتودیدم عزیزم ناراحت نباش انشالله دفعه بعدشایدبه قول خودت از عکس باشه شایدم رحمت داره خودشو آماده می کنه
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
آخه ماتوفامیلامون هرموقع کسی پریش عقب وجلو می شددفعه بعد می موند واسه بچه خودت وناراحت نکن هیچ زهری بدتر از استرس نیست وهیچ پادزهری بهتر ازامیدوتوکل به خدانیست
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
اکرم جون من بیشترصبح وعصراخیلی می یام اگه خواستی عصری بیا منم خیلی دوست دارم باهات حرف بزنم دوست خوبم دفعه بعدانشالله می یای پست می زاری برام که یسنامن بالاخره مامانی شدم الهی آمین
سلام دوستان خوبین؟؟ اکرم جونم ایشالله ماه دیگه بارداری گلم خیلی خودتو تقویت کن تو این ماه
خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
ملیساجون مبارکه امایکی دیگه بزار اگه مثبت شد آزبده؟روزچندم پری هستی؟
سوالم اشتباهی نوشتم می خواستم بنویسم سیکلت چند روزه ست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ملیسا جون مبارکه خوب بارداری دیگه ولی شیاف پروژسترون بزن یسنا جون خوبی نیلوفر فعلا که دارم روغن محلی و این چیزا و کاچی میخورم ایشالا هر چی خدا بخواد اما خیلی برام تعجبه که 5 روز جلو انداختم