2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یسنا منم خیلی به اون اب نیسان اعتقاد دارم من همه اعمالشو انجام دادم نزدیکه 4 ساعت طول کشید خوندمو فوت کردم و هفت روز پشته هم خوردم اخی کاش نزدیک بودی اینجا دیروزم دوباره بارون شدید اومد اما من دیگه جمع نکردم منم خیلی دلم روشنه که به زودی مامان میشیم میدونم خدا صدامو شنیده اگه به صلاحم باشه به زودی میده خدا کنه همین ماه تو دلم دخملی باشه منم قبل از این ماه خواب دیدم مادربزرگه مامانم خدا بیامرز اومد تو خوابم بهم یک جفت گوشواره دخترونه داد ایشالا که این خودش خوبه و حاجتمو خدا میده برات دعا میبکنم تو هم من رو یادت نشه تعبیر خوابه تو هم خوبه یسنا راستی یکم وزن اضافه کن اخه اگه چربی بدن کم باشه باعث ناباروری میشه ها اما به نظذرم فقط باید خدا بخواد
یسنا من حالات پریودی دارم کمر درد و دل درد دلم به خدا خیلی روشنه اما شوهرم میگه این ماه چون ماهه اولی بوده که عکس انداختی نمیشه ماهه بعد میشه دیگه اگه این ماه نشه بریدم الان نزدیکه یکسال داره میشه یسنا من جز خدا به کسی امید ندارم یعنی اگه خدا نخواد زمین رو هم به اسمون بدوزیم نمیشه که نمیشه
انشالله قدمتون روچشم خوشحال می شم ببینمت راستش اکرم جون همه بهم می گن اندامت نرماله نرماله و تعریف می کنن قدم هم165ولی خودم راضی نیستم همسرم خیلی دوست داره حداقل 6کیلو اضافه کنم ولی چیکارکنم کاش اینجابودی خوردنمو می دیدی همیشه ی خدادهنم مشغول خوردنه
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
الانم برم دکتر تغذیه مثلاچی بگم چون آخه ماشالله اشتهام خیلی خوبه پرکاری تیرویدهم ندارم دیگه موندم والااااااخواهر
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
منم خیلی دلم روشنه سری پیش وقتی سقط شدهمسرم بهش خیلی لطمه روحی خورد آخه خیلی بچه دوست داره خودش بهم دلداری می داد می گفت گریه نکن خودش بیشتر گریه می کردمن وشوهرم هم سنیم وقبلشم باهم دوست بودیم خیلی سخت بهم رسیدیم خیلییییییییی سخت اکرم جون به خداخیلی دوسش دارم ولی هیچ وقت بهش نمی گم ولی اون می گه. توفامیل هیشکی چشم دیدن مارو نداره خداییش وقتی به فامیلاش گفتیم حامله ام همون روز لکه هام شروع شد و...
اکرم جون شماچی الحمدالله اززندگیت راضی هستی؟زندگی چطورمی گذره؟اکرم جون اینم بگمامازیادباهم عوامی کنیم سرهیچ وپوچ سر چی حالا؟!ندونی بهتره همشم تقصیر منه ها !هنوز اون لوس بازیهای 17و18سالگیم وزودی قهر کردناتوسرم مونده!
اکرم عزیزم خلاصش اینکه وقتی بهم می گه کمی چاق شو باهاش دعوامی کنم بهش می گم توبه خاطر هوس خودت اینو می گی!1اونم انکارمی کنه می گه فقط دوست داره مثلاتاب بپوشم بازوهام ازتاب بزنه بیرون موهام هم دراز باشه بریزم روسینه هام بشینه تماشام کنه می دونم دروغ می گه مردهاهمشون به فکر خودشونن ببخشیدیه هوسردرددلم باز شد کاش بودی بام حرف می زدیموبهم می گفتی چه جوری ی کمی وزن اضافه کنم