2777
2789
منم منتظر بودم خبر بارداریتو ببینم ایشالا هرچی صلاحه و خدا ماه دیگه یه فرشته بهت هدیه میده
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکرم جون نگران هیچی نباش ایشالادفعه بعدخدابزرگه یادت نره موقع هایی که اقدام دارین شبش شوهرتو باشیر موز ومویز تقویت کن پس فرداهم موعد منه اااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییی خخخخخخخخخخخخخخخداااااااااااااااااااااااااااااااااکمک کن
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
اکرم جون من خیلی ها رو شنیدم بعد از عکس رنگی سریع باردار شدن انشالله شما هم از اون دسته هستین
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
سلام اکرم جون پری امروز صبح اومدوغافلگیرم کردحتی یه روز زودترواینکه من وقتی پری می شم هیچ وقت اینقد دردکمر نمی کشم خیلی کمرم درد می کنه اگه کسی می دونه منو راهنمایی کنه برای چی اینطوری شدم بااینکه من خیلی علایم بارداری وداشتم ولی همه اش توهم بود از این خیال بافی خودم متنفرم خدااین دفعه هم قسمتم نکرد خداکنه دفعه بعد بیام خبر بارداریمو بدمخداوندابه حق سیدالشهدادامن هممونو سبز کن امین
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
سال جدید شدم 28ساله خیلی نگرانم پشیمان به خاطر4سال جلوگیری که کردم همه می گفتن جلوشو نگیر ولی من گوش نکردم سری قبل هم حامله شدم خیلی ورجه وورجه می کردم الان که فکر می کنم می فهمم چقد احمق بودم خیلی دلم گرفته یه خانومی بهم می گفت خداباهات قهر کرده پرسیدم چرا؟گفتش به خاطر جلو گیری که کردی نمی دونم حرفش تاچه اندازه درسته ولی من پشیمونم همسرم دلش واسه بچه ضعف مره مثل خودم وقتی می ریم بیرون چشممون دنبال بچه این واونه من هرچی از خدا می خوام زودی بهم می ده ولی نمی دونم سراین یکی باهام لج کرده راستی اکرم جون به امید خدا باخبرهای خوب برگردی راستی سوال درد کمرم وهر کی می دونه ممنون می شم راهنماییم کنه
یسنا جون کمر دردت فکر کنم به خاطره سقط هست و ضعیف شدی منم قبلا کنر درد نداشتم بعد از کورتاژ و عملی که کردم همیشه دارم الان کاچی بخور و اینکه کلا گرمی زیاد بخور و کمرتو با قرص کمر و تخم مرغ محلی 3 شب ببند خیلی کمک میکنه و بهتر میشی و دوباره ایشالا باردار شدی ورجه و وورجه نکن برایه منم با دله پاکت دعا کن میخوام برم عکس رنگی بگیرم خیلی میترسم دعا کن به راحتی انجام بشه و ماهه بعد با هم مامان بشیم بووووووووووسس
به امیدخبرهای خوش
سلام اکرم جون عکس رنگی گرفتی؟ چی شد؟ دوباره رفتی تو اقدام؟امیدوارم این دفعه نتیجه بگیری
یسنا جون من هنوز پریود هستم روز سومم ایشالا 6 روز دیگه عکس میگیرم بعد عکس تا 3 روز نزدیکی نمیکنم بعدش اقدام ایشالا که بگیره تو هم مامان میشی و دوتایی اینجا با هم جیق میزنیم
اکرم جون چی شد؟