2777
2789
یسنا جون عکس انداختم شرمنده دیر اومدم دو تا لوله هام بسته بودن و با اون ماده باز شدن عفونت هم داشتم که دارم قرص میخورم من اقدام کردم ایشالا که تو هم این ماه باردار بشی دعا کن برام من از 11 پری یک شب در میون امروزم 14 پری هستم خیلی امیدوارم ایشالا با خبرایه خوب بیای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یسنا خیلی درد داشت خیلی اما خیالم راحت شد دیگه اون روز از استرس تا صبح نخوابیدم با ارامبخش رفتم الانم کمر درد شدید دارم و دلم درد داره خدا کنه تخمک گذاری باشه من بعد اقدام نیم ساعت بعد خودمو میشورم تو هم همینکارو میکنی
سلام اکرم جون ببخشیدمن امروزپستت رودیدم ولی خداروشکر حداقلش لوله هات باز شدن منم شنیدم که خیلی درد داره امیدوارم زودی مامان شی انشاالله
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
منم امروز صبح رفتم سونوواسه تایین تخک گذاری امروز15پریمه چیزی که خوردتوذوقم اینکه دکی گفتش اندازه فولیت 10منم اونقدی ناراحت بودم که زودی امدم تاپیک زدم
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
دستشون دردنکنه بچه هاگفتن داریم کسایی وکه بافولی7 مامانی شدن توکارخدامونم والااااااتااون نخواکه نمی شه؟نظرتوچیه؟نمی دونم دیگه تا20پریم اندازشون چقدی می شه خدایا همه امیدم تویی دل دوستامو وخودمو شا کن
اکرم جون فک کنم پری توبامن یه روزه نه؟من عصری ساعت 4می یام اگه تونستی بیاباهم بحریفیم دلم تنگیده
یسنا منم امروز 15 پری بودم اره فکر کنم با هم هستیم من دوره هام 28 روزست تو چی ایشالا که این ماه مامانیم بابا ول کن تخمک و این چیزا کشکه خدا بخواد بدون تخمکم میشه من فردا شب ساعت 12 میام منتظرتم ها دلم تنگ شده
یسنا به خدا قبل از اینکه پسته بالاتو بخونم برات نوشتم به جانه خودم کسایی بودن اصلا تخمک گذاری نداشتن حتی همون ماه فولی 10 و 7 داشتن ولی مامان شدن فقط خدا باید بخواد و بس بعدم من این استرس نمیزاره من فقط باید این استرس رو از خودم دور کنم واسه عکس خیلی درد کشیدم اما الان خوشحالم که بالاخره یک راهی برام باز شد و این ماه دارم اقدام میکنم از شبه 11 اقدام رفتم راستی یسنا تو بعد از برنامه خودتو میشوری چقدر صبر میکنی میگن یک ساعت باید نگه داری من واسه بارداری قبلیم اصلا بهش توجه نکردم نمیدونم چقدر درسته تو رعایت میکنی
اکرم جون ای باباتو که نباید خودت وبشوری دکی بهم می گفتش اگه دامن پوشی اصلالباس زیر نپوش منم چون نبودم گفتش فقط لباس زیرنخی بپوش بعدش می گفتش موقع نزدیکی همون جوری بگیر بخواب فرداشم موقع شستن دستت وبهش نزن می گفتش صابون این چیزاهم بهش نمی زنی قبل این حرفهامن بعد اقدام می رفتم حموم چون نمی تونستم بخوابم چندشم می شددیگه همسرم نمی زاره حتی برم دستشویی به خاطر نی نی توهم تحمل کن جای دوری نمی ره دکترمن خیلی مجربه
دکی بهم می گه روزایی که پری هستی هر چی دلت می خوادبخور ولی سه چهار روز بعد پریت اصلااصلااصلاغذای سنگین نخور حتی بهم می گفتش نون وپنیر وسبزی بخوریاسوپ گفتم چراآخه اون موقع که از گشنگی می میرم گفتش به خاطراینکه نی نی دار شدی سالم وباهوش باشه می گه دوش واژینال هم کشکه از این کارهانکن
اکرم جون هر چی دکتر م بهم گفت وبهت گفتم امیدوارم کمکی کرده باشم درضمن باشه من 12شب می یام می دونی چرامن به این تاپیک سرمی زنم؟چون روزی که اولین بار عضو نی نی سایت شدم اومدم این تاپیک ازآشنایی شما هم خیلی خوشحالم حالاشب می یام می حرفیم بای
یسنا منم خیلی از اشنایی باهات خاطره دارم چون روز سالگرد ازدواجمون باهات اشنا شدم خیلی ممنونم که اطلاعاتت رو بهم دادی اخه خیلی سخته خودتو نشوری اما باشه دیگه تحمل میکنم به خاطره نی نی این ماه که رعایت نکردم حالا از ماهه بعد ایشالا تو که مامان میشی همین ماه من میمونم واسه ماه هایه بعد شب ساعت 12 منتظرتم بووووووووس
یسنا منم خیلی از اشنایی باهات خاطره دارم چون روز سالگرد ازدواجمون باهات اشنا شدم خیلی ممنونم که اطلاعاتت رو بهم دادی اخه خیلی سخته خودتو نشوری اما باشه دیگه تحمل میکنم به خاطره نی نی این ماه که رعایت نکردم حالا از ماهه بعد ایشالا تو که مامان میشی همین ماه من میمونم واسه ماه هایه بعد شب ساعت 12 منتظرتم بووووووووس