2777
2789
عنوان

برای دخترم خیلی ناراحت شدم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ قد ناراحت شدم . ب دل شما و دخترتون خدا ارامش و حال خوب بده❤ 

فقط باهاش خیلی رفیق شو . حال دخترتون رو درک میکنم .  ولی مامانم باهام رفیق شد ... خیلی منو خیابون میبرد کافی شاپ میبرد . تفریح زیاد میبرد منو باهام زیاد شوخی میکرد و... البته درد من مثل درد دختر شما نبود ولی خب بهترم نبود . مطمن باش ی همسر اقا و خوب ک درکش کنه نصیبش میشه . ❤

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

شما باید با دخترت خیلی صمیمی باشی و محبتتون زیاد باشه که جای پدرشو پر کنه باهات دردودل کنه 

باهاش صحبت کن بگو آدما گاهی قدر داشته هاشونو نمیدونن الان پدرت نمیدونه تو چه جواهری هستی و یه روزی میفهمه و پشیمون میشه از رفتارش

آخی عزیزم الهی که بهترینا قسمت شما و دخترتون بشه 😔😔

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤
الهی حال دلش خوب شه غصه نخور باهم برین بیرون بستنی بخورین بگین بخندین برین شهربازی و ...

اره عزیزم میبرمش هواشو هممون داریم ولی هرکسی جای خودشه. هرکاربم کنم نمیتونم جای باباشو براش پرکنم.

منم باحرفات دلم گرفت

حتماحتما زمینه رو فراهم کن باهات صمیمی بشه باهات حرف بزنه طبیعیت زبون ادمو باز میکنه باهم بیرون زیاد برین

ازالان نخواد حرفاشو بهت بگه دراینده هم خودت هم دخترت به مشکل برمیخورین

حق داره ناراحت باشه و غصه بخوره ازوقتی فهمیده بچه دار شده باباش حتماحتما اینو پیش خودش میگه اونو دوس داره منو دیگه فراموش کرده منو نمیخواد و هزارتا حرف دیگه

ولی وظیفه سنگینی ازاین به بعد داری باید این غمو ازدلش بیاری بیرون

ببرش پیش مشاور الان حس ناامیدی و مردن خیلی بده  و به برادرت بگو محبت کنه حتما یک مرد محرم در ح ...

بله برادرم و پدرم خدا رحمتش کنه همیشه بینهایت بهش محبت میکنن ولی بازم...  

منم باحرفات دلم گرفت حتماحتما زمینه رو فراهم کن باهات صمیمی بشه باهات حرف بزنه طبیعیت زبون ادمو باز ...

مشکلم اینه از اول تودار بود از همون بچگی ولی فقط مشاور میدونم میتونه شاید کمکش کنه قصدم اینه ببرمش. شایدکمتر احساس افسردگی کنه.