2777
2789
عنوان

همه دافن 🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمین نیستم چون کلا از دکتر و بیمارستان و عمل گریزونم

من بوتاکس خفیف برای وسط ابروم رو ۱۵۰ دادم خیلی راضی بودم

الان باز میخوام برم

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
مطمین نیستم چون کلا از دکتر و بیمارستان و عمل گریزونم

خب پس چرا ایراد میگیری از اونایی ک انجام میدن 😐 ببین خودتم دوست داری 

درحد نرمالش خوبه من لب پایینم قلوه ایه ولی لب بالام یکم ژل میخواد خب چرا رفعش نکنم وقتی میشه ؟

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
منم مثل تو هستم نچرال زشت 😁 ميرم پياده روي ميبينم همه اومدن يكي از يكي خوشگلتر  قديما ف ...

دقیقا🤣 قدیما جزو خوشگلا حساب میشدیم یادش بخیرررر

یا رفیق من لا رفیق له 
خب پس چرا ایراد میگیری از اونایی ک انجام میدن 😐 ببین خودتم دوست داری  درحد نرمالش خوبه من لب ...

نه بابا ایراد نگرفتم که. میگم خودم افسردگی گرفتم چون نمیتونم کاری کنم

یا رفیق من لا رفیق له 
نه بابا ایراد نگرفتم که. میگم خودم افسردگی گرفتم چون نمیتونم کاری کنم

اها چشمام البالو گیلاس دید فکر کردم ایراد گرفتی😂😂😂 از چیزای کوچیک شروع کن ک خیلی تغییر نکنی تا براش عادی شه 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
دقیقا🤣 قدیما جزو خوشگلا حساب میشدیم یادش بخیرررر

آره دهه شصتي ها نچرال بيوتي بودن و خدايي اون موقع جزو زشت ها نبودم هميشه كلي ازم تعريف ميكردن الان ديگه هم سن هاي منم اونقدر به خودشون ميرسن و دهه هفتادي و هشتادي كه يه وضعي اصلا 😁😁😁 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
در حال سقط خواهري 

وویی سخته که. موفق باشی 

راستیییی 

دکترت چجوری کمکت کرد برا سقط طرفای ما ممنوووووعهههه

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
وویی سخته که. موفق باشی  راستیییی  دکترت چجوری کمکت کرد برا سقط طرفای ما ممنوووووعهههه

قرص داد گفت جواب نداد بيا كورتاژ 

كه ميترسم برم فعلا خونريزي دارم نميدونم اومده يا نه

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️