2777
2789
عنوان

همه دافن 🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 66 پست
عاقا بهداشت شخصیو رعایت کنیم،  مرتب و شلخته نباشیم کافیه،  ساده و طبیعی

نه دیگه انگار کافی نیست😔 همه دماغ عملین تو فامیل فقط من نچرالم

یا رفیق من لا رفیق له 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا هوشو داده که انسان برای اسایش و ارامشش ازش استفاده کنه

نچرال بودن اصن مزیت محسوب نمیشه

همونطور که عملی بودن عیب نیست

چرا واسه همه چیز عادت دارین صفر و صد میذارین؟

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
نه دیگه انگار کافی نیست😔 همه دماغ عملین تو فامیل فقط من نچرالم

اونا همه شبیه همن تو متفاوتی دیگه،  خوبه که،   اعتماد به نفس داشته باش ،  

اللهم عجل لولیک الفرج                                                
بنظرم‌ بوتاکس‌و اینا ب‌موقعش‌بد نیس.پدرمن‌سه ماهه‌بنایی‌داشت‌انقد خسته‌شده بود ک‌واقعا ب افسردگی‌رسی ...

ای جانم چه دخترای ماهی هستین😍😍

یا رفیق من لا رفیق له 

من اصلا ارایش نمیکنم گونه هام که خود ب خود قرمز میشه سرخ میشه اون از رژ گونه ام فقط هم ی رژ میزنم تمااااام😁😁☺

یکی این دنیا یکی اون دنیا تو اولین و آخرین عزیزمی..میدونم که ثمره عشقمون هم بزودی میاد تو دلم و باهم بغلش میکنیم🙂🌺🌹

عکس بزارین 😐

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
شوهرم نمیزاره دماغمو عمل کنم🙄🙄

خب اگه میزاشت عمل میکردی؟ 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

من در حد عمل و بوتاکس و این چیزها دوست ندارم فقط دوست دارم مژه بکارم و تاتو ابرو بکنم که اونم شوهرم میگه دوست ندارم ، ریزه میزه ای میخوام همینطوری بمونی 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))