2777
2789
عنوان

همه دافن 🙄🙄

628 بازدید | 66 پست

هر طرف نگاه میکنم همه هزار جور جراحی و پروتز کردن و ... افسرده شدم احساس میکنم نچرال زشتم! بابا جدا از مبحث مالیش کی وقت میکنین انقدر به خودتون برسین؟ من از وقتی دخترم دنیا اومده تا الان که ۵ ماهشه آرایشگاه نرفتم😩😩😬😬

یا رفیق من لا رفیق له 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه میکنی به خودت نمیرسی دیگه.

همیشه شیک باش با وجود وقت نداشتن.

عمل نکن.ولی اصلاح برو.صورتت تمیز باشه.جوش جوشی و خراب نباشه.به این چیزات برس دیگه.

من خیلی دوسدارم برم لیزر اما چون طولانیه حوصلم نمیکشه.۸ ماه.اینا

عشق با تو شده یه دلخوشی تو زندگیم💕

منم مثل تو هستم نچرال زشت 😁

ميرم پياده روي ميبينم همه اومدن يكي از يكي خوشگلتر 

قديما فقط ما دو سه نفر خوشگل بوديم 

الان همه خوشگلن انتخاب سخته خدا رو شكر پسر نيستم 😁😁😁😁

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

ببین تو این دوره و زمونه که همه عملی هستن آدمای ساده بیشتر به چشم‌میان...خوبه مینیمالیست باشه سبک زندگی....ساده و جم و جور ..من الان چندین ماهه تنها ارایشم یه رژ کمرنگه...احساس بهتری دارم اینطوری

عمل زیبایی دوست ندارم 😶بعدش اذیتش هاش بیش تر اصلا ریسک نکن🙃خودمون همینجوری قشنگیم 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم