2777
2789
عنوان

وای چرا انقدر کیف مدرسه گرونه

1302 بازدید | 67 پست

شما ها کیف خریدین واسه مدرسه بچه ها؟؟ اگر پیجی میشناسین قیمتاش مناسب باشه ممنون میشم معرفی کنید

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مامانم اینا از مشهد برا خواهرم خریدن . از مرکز خرید زیست خاور. جنسشم خدایی خوب بود 80 تومن ... همون کیفو مامانم میگفت تو ارمان مال میداد 140 تومن . البته این کیف بچه بود  حالا اگر مشهدی باشی ی سر بزن زیست خاور... ولی بری تو بازار بگردی خیلی بهتر پیدا میکنی تا توی نت . اونجوری هم جنسو مطمن تر میخری هم خیالت راحت تره

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

من دوسال پیش از دبی برا بچه ام کیف عالی خریدم 10 هزارتومن 😑😑 تازه با خانومه چونه میزدم زیاده نمیدم امسال که میره اول خدا روشکر میکنم که خریدم وگرنه همون کیف الان 300 به بالاست 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

من یه تیشرت خونگی خریدم ۵۰ تومن 😕

شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...
2790
2778
2791
2779
2792