2777
2789
عنوان

استرس

123 بازدید | 29 پست

من استرس دارم سر هر چیز کوچیکی استرس میگیرم شوهرم با بچم میره بیرون یه استرس ک الان طوریش میشه،خودم یه جام درد میکنه یه مشکل و بیماری میشه کلی عذاب میکشم یکی ز میزنه میگم وااای یه چیزی شدهه 

خلاصه کلافه شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهییی  استرسم خیلی باشه تپش قلب اینا هم دارم

من مثل شما بودم نوار گرفتم طپش داشتن قرص میخورم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببین وقتی استرس میگیری در مورد یه موضوع خودتو مشغول یه کاری کن مثل فیلم نگاه کردن نمیدونم کارهای خون ...

اره دو هفته بوذ مهمون داشتم اصلا ب چیزی فک نمیکردم الان چند روزه دوباره شده یه مسئله

چ قرصی من پرپرانول میخورم

این با دو تا دیگه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم همینطور بودم درمورد هرچیزی بدترین اتفاقشو فک میکزدم همیشه غم گین و نگران بودم هم کتاب خوندم هم دارم دارو میخورم بنظرم جلوشو بگیر چون بعدش سختر میشه و باعث عوامل دیگه میشه من بهش اهمیت ندادم تا تاینکه روهم انباشته شد و باعث اختلا خابم شد الانم مجبورم قرص بخورم

BabyFetus Ticker
استرس میگرفتی

استرس شدید دلشوره بی دلیل گاهی