برا دفع بقایا کورتاز خوبه یا ساکشن ،سه ماهه بقایا داشتم هی منتظر پریودی شدم اما دفع نشده، آلان کمردرد گرفتم پهلوم درده ،شنبه باز میرم سونو وقت دارم، چیکار کنم کسی تجربه ای داره، آگه کمتر از یه سانت باسه چیکار کنم آخه 1 و 6 بود قبل پریودی، دو تیکه افتاد، هنوزم امیدی ندارم ک کامل دفع شده باشه آخه درد دارم
خدایا امضا قبلیم رو حذف کردم اینبار نا امیدم نکن ،بچم رو به تو سپردم سلامتیش رو از تو میخوام .دوستان سقط مکرر هستم لطفا برای سلامتی بچم اگه دوست دارید یه صلوات بفرستید ممنون .میخوام اتفاق های خوب بارداری فعلیم رو توی امضاء بنویسم که همش ناله و گلایه نباشه خدا رو شکر امروز ۴.۴ .۹۹ رفتم صدا قلبش رو شنیدم خدا رو هزار با شکر .لطفا دعا کنید غربالگری هامم خوب باشه ممنون .خداروشکر امروز ۹۹/۴/۳۱ رفتم سنوگرافی غربالگری خداروشکر خوب بود خدا کنه فردا که میرم آزمایش بدم جواب اونم خوب باشه دعا کنید برام.امروز5/5جواب آزمایشم دیدم خدارو هزار مرتبه شکر خوب بود.وای چه حس و حال قشنگی بود انگار یه بار سنگین رو از روی دوشم برداشتن .برای سنو گرافی آنومالی و آزمایشش دعا کنید اونا هم بخیر بگذره .خب امروز ۲۵ .۵ رفتم جواب آزمایش آنومالی رو گرفتم که خدا رو صد هزار مرتبه شکر خوب بود ولی باید سرکلاژ بشم و سنو آنومالی برم خدا کنه اونا هم به دعای شما دوستان خوب باشه.خداروشکر۶.۱۰ رفتم سنو آنومالی گفتن همه چی خوبه ممنون از دوستانی که دعا کردن یکم لکه بینی دارم که ان شاءالله اونم رفع بشه خیالم راحت بشه
خیلی خوردم البته اونو ک میگی نخوردم ترسیدم خودم رفتم عطاری گرفتم 50 تومن شد یه دارویی مخصوص سقط همشو ...
اینم امتحان کن منکه اینجوری جواب گرفتم .آب شوید رو خوردم و فوفل رو دم کردم خوردم .من چون یبار کورتاژ شدم دیگه نخواستم کورتاژ بشم صبر کردم با همینا دفع کردم .ولی واسه من خیلی بزرگ بود و ۳ بار در عرض ۳ روز دفع کردم بالای ۵ سانت بودن
خدایا امضا قبلیم رو حذف کردم اینبار نا امیدم نکن ،بچم رو به تو سپردم سلامتیش رو از تو میخوام .دوستان سقط مکرر هستم لطفا برای سلامتی بچم اگه دوست دارید یه صلوات بفرستید ممنون .میخوام اتفاق های خوب بارداری فعلیم رو توی امضاء بنویسم که همش ناله و گلایه نباشه خدا رو شکر امروز ۴.۴ .۹۹ رفتم صدا قلبش رو شنیدم خدا رو هزار با شکر .لطفا دعا کنید غربالگری هامم خوب باشه ممنون .خداروشکر امروز ۹۹/۴/۳۱ رفتم سنوگرافی غربالگری خداروشکر خوب بود خدا کنه فردا که میرم آزمایش بدم جواب اونم خوب باشه دعا کنید برام.امروز5/5جواب آزمایشم دیدم خدارو هزار مرتبه شکر خوب بود.وای چه حس و حال قشنگی بود انگار یه بار سنگین رو از روی دوشم برداشتن .برای سنو گرافی آنومالی و آزمایشش دعا کنید اونا هم بخیر بگذره .خب امروز ۲۵ .۵ رفتم جواب آزمایش آنومالی رو گرفتم که خدا رو صد هزار مرتبه شکر خوب بود ولی باید سرکلاژ بشم و سنو آنومالی برم خدا کنه اونا هم به دعای شما دوستان خوب باشه.خداروشکر۶.۱۰ رفتم سنو آنومالی گفتن همه چی خوبه ممنون از دوستانی که دعا کردن یکم لکه بینی دارم که ان شاءالله اونم رفع بشه خیالم راحت بشه
وای اینقد خوردم تا حالا 5 بار رفتم پیش دکتر 5 مرحله قرص خوردم بیفایده است اصلا رو من تاثیر نداره
ببین عزیزم قرص دفع بقایا خیلی قوی من با خوردن ۲ تا دونه بقایا دفع شدش و رحمم پاک شدش وقتی بقایا با اون دفع نشده با داروی گیاهی اصلا دفع نمیشه بهتره بری پیش دکترت ببینی چه روشی رو پیشنهاد میده
کورتاژ هم روش بدی نیستش بیمارستان رفتنش یکم دردسر ولی وقتی راهی جز کورتاژ نباشه دیگه نباید مقاومت کردش بقایا وقتی دفع نشه و بمونه میتونه باعث عفونت داخل رحم باشه پس پیگیر باش تازه خوبیکورتاژ اینه که اصلا درد هم نداری
چند وقت صبر کردی؟؟؟؟؟؟؟ کورتاژ بار اول مگه بد بود؟؟؟؟؟؟؟
بد نبود ولی خوب نیست چند بار بشی البته این نظر منه .هرچی کمتر بدن رو دستکاری کنی بهتر و دارو گیاهی عوارضش کمتر من فک کنم توی ۲۰ روز اول که این کار رو کروم دفع شد البته حدود ۵ روز مصرف کردم و درد داشتم و می فهمیدم داره دفع میشه بالاخره بعد ۶ روز شروع کردم به دفع کردن