2777
2789
عنوان

دفع بقایا

| مشاهده متن کامل بحث + 10390 بازدید | 46 پست
بد نبود ولی خوب نیست چند بار بشی البته این نظر منه .هرچی کمتر بدن رو دستکاری کنی بهتر و دارو گیاهی ع ...

بخدا این یه سانت شده برام کابوس، عزیزم 20 روز اول خیلی فرق داره آدم خونریزی داره ماله من ک دیگه سه ماهههه هیچ کاریش نمیشه مرد خیلی عصبی شذممممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا این یه سانت شده برام کابوس، عزیزم 20 روز اول خیلی فرق داره آدم خونریزی داره ماله من ک دیگه سه م ...

مگه پریود نمیشی بزار وقتی پریودی این کارا رو بکن .نمیدونم بخدا این نظر و تجربه منه .بازم هرکار واست بهتر بکن .ولی از کورتاژ نترس یه دکتر خوب برو و مطمئن باش خیلی راحت .منکه اذیت نشدم خیلی بهتر از روش طبیعی از نظر درد .ولی من واسه بار ۲ دیگه نخواستم دستکاری کنه رحمم رو روش سخت تر رو انتخاب کردم

خدایا امضا قبلیم رو حذف کردم اینبار نا امیدم نکن ،بچم رو به تو سپردم سلامتیش رو از تو میخوام .دوستان سقط مکرر هستم لطفا برای سلامتی بچم اگه دوست دارید یه صلوات بفرستید ممنون .میخوام اتفاق های خوب بارداری فعلیم رو توی امضاء بنویسم که همش ناله و گلایه نباشه خدا رو شکر امروز ۴‌.۴ .۹۹ رفتم صدا قلبش رو شنیدم خدا رو هزار با شکر .لطفا دعا کنید غربالگری هامم خوب باشه ممنون .خداروشکر امروز ۹۹/۴/۳۱ رفتم سنوگرافی غربالگری خداروشکر خوب بود خدا کنه فردا که میرم آزمایش بدم جواب اونم خوب باشه دعا کنید برام.امروز5/5جواب آزمایشم دیدم خدارو هزار مرتبه شکر خوب بود‌.وای چه حس و حال قشنگی بود انگار یه بار سنگین رو از روی دوشم برداشتن .برای سنو گرافی آنومالی و آزمایشش دعا کنید اونا هم بخیر بگذره .خب امروز ۲۵ .۵ رفتم جواب آزمایش آنومالی رو گرفتم که خدا رو صد هزار مرتبه شکر خوب بود ولی باید سرکلاژ بشم و سنو آنومالی برم خدا کنه اونا هم به دعای شما دوستان خوب باشه.خداروشکر۶.۱۰ رفتم سنو آنومالی گفتن همه چی خوبه ممنون از دوستانی که دعا کردن یکم لکه بینی دارم که ان شاءالله اونم رفع بشه خیالم راحت بشه 

سلام مایعات کافی بخور برو حمام طولانی مثل حالت توالت نشستن بشین کف حموم شیر دوشم باز کن اب از بالا بریزه رو کمرت و دوشت. دیگه اب همین جوری بیاد روت منظورم رو کمرت ها. گاهی بشین گاهی پاشو زیر اب. اصطلاحا کمرت شل میشه. هی ادرارت بیاد هی مایعات بخور ادرارتو تو حموم با فشار تخلیه کن.

بقایای رحمت هم کم کم شل میشن کم کم دفع میشن البته این کارا رو همراه با داروی سقط انجام بده

یادمه در حاملگی قبلیم سقط کردم. اینجوری دفعش کردم. زور میزدم که ادرار بیاد یهو یه زایده ای ازم دفع شد

زندگی پر از درده

سلام.من هم مشکل شما رو دارم.دو ماهه.برای منم یک سانت مونده و با دارو و درمان گیاهی دفع نشده.منم هر شبکابوس دارم.کلا زندگی عادی ندارم.اگه راهی به نظرت اومد به منم بگو

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  

من که بدبختی کشیدم اخرش با این روش دفع شد. اصول زایمان در اب هم همینه.

یه دوستم هم دقیقا دقیقا تو بیمارستان  زیر دوش زایمان طبیعی کرد.البته اشنا داشت اینقدر زیر اب کمرشو گرفت که دهانه رحم 10 سانت باز شد. بعد رفت بخش زایمان

پرستارا بهش میگفتن پول اب بیمارستان زیاد میاد......

اما دهانه رحمش بخوبی با این روش باز شد

زندگی پر از درده
اگه یه سانته چیزی نیست که نگران باشی در پریوهای بعدی دفع میشه. فقط باید پریودتو مرتب کنی

آخه 1 سانت و 7 بود دو تیکه تو پریودیم اومد تازه تموم کردم شنبه میرم سونو ولی بازم امیدی ندارم میگم شاید 6 میل اقتاده باشه یه سانت مونده باشه خاک تو سرش، یه سانت لعنتی