2777
2789
عنوان

کمک😭

99 بازدید | 16 پست

سلام دوستان.بیایین خواهرانه ب من کمک کنین.خانواده شوهرم دست از سرمون برنمیدارن.شوهرم داخل مجردیش ی وام گرفته خرج خودشون کرده خوردنش حالا میگن این وام رو باید بده.با مادرشوهرم قهرم.میگم حق منو دخترمه از کجا بیاره بده....شوهرم هی میگه من میدم.هزارو یک مشکل تو زندگیمونه میگه تو ک چیزی کم نداری داری؟پول منه حق تو رو میدم ب اونام کمک میکنم........یعنی داغونم....کلی دعوام کرد ک چرا با مامانش دعوا کردم.هزار حرف زد قلبمو شکوند...بهم گفت من مال مامانم بودم تو اومدی وارد ما شدی...بچه ها الان سه روزه قهرم با شوهرم..زندگیم رو هوا هست..کمکم کنین.با این خانواده شوهر چیکار کنم....

برای سلامتی چشم های دخترم صلوات بفرست🙏

اگ براتو وبچه ات كملاين نذاشته چ مشكلي دارى راس گفته قبل اينكه بياي اول خونوادش بودن اون مادرش اونو بدنيا اورده ولي خب نميخواد ك بره همه زندگيش بده درحد وامه،سعي كن تورابطه خونواده بااون دخالت نكني بدميشه برات

اللهم صل على محمد وال محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت تو بحث مالی بین همسرو خانوادش وارد نشو هیچ وقت تو زندگیتو بکن خرجاتو بکن بزار خرج اونام بکنه اصلا مهم نباشه برات

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

من هم دو تا وام مجردی شوهرمو تو زندگیم پس دادم

خود احمقم یکی رو یکجا رفتم پرداخت کردم

یکی رو یکجا بانک از حساب شوهرم برداشت چون ضامن پدر پستش بود

اما من احمق حتی یکبار به روشون نیاوردم

ماجرای 9 سال پیشه

وااای که چقدر احمقم چقققققدر احمقم

الان که مشکلاتم زیاد شده باهاشون بیشت. حرص میخورم

فقط میگم حلال نباشه

کاربر قدیمی هستم، چون تاپیکام حذف نشد مجبور شدم با کاربری جدید بیام.
هیچ وقت تو بحث مالی بین همسرو خانوادش وارد نشو هیچ وقت تو زندگیتو بکن خرجاتو بکن بزار خرج اونام بکنه ...

نمیشه سخته.اونا بکن هستن 

سلام عزیزم ی مرد هیچوقت از خونواده ش نمیگذره پس سعی کن کنار بیای با این مسئله و مقابلش نایستی زند ...

چطور کمرنگ کنم

من هم دو تا وام مجردی شوهرمو تو زندگیم پس دادم خود احمقم یکی رو یکجا رفتم پرداخت کردم یکی رو یکجا ...

من مثل شما هستم ولی ی دعوای حسابی با مادرشوهر پدر شوهزم کردم.شستمشون فقط.میخوام ک احترام بره.میخوام ک ریششون کنده شه.خیلی اشتباه کردی دادی.تو با دل و امید اومدی تو زندگی پسرشون حالا باید وام مجردیش بدی

چطور کمرنگ کنم

به مرور زمان باید خودتو پر رنگ کنی

ی جوری که حرفت برا شوهرت مهم باشه

ولی اینکه تو روشون وایسی فقط همه چیو بدتر میکنه 

شوهرت جبهه میگیره

مردا معمولا با زبون بهتر را میان تا دعوا 

تو  دعوا و سر صدا لج میکنن و ازون طرفم به نفع خونوادشه

تی زور    اینا چ پدر مادری هستن ک میخوان واس اسایش خودشون از گلو نوشون بزنن

از بس آشغالن.شوهرم سمتشون هست.الان با همشون قهرم

به مرور زمان باید خودتو پر رنگ کنی ی جوری که حرفت برا شوهرت مهم باشه ولی اینکه تو روشون وایسی فقط ...

همینطوزه واقعا

من مثل شما هستم ولی ی دعوای حسابی با مادرشوهر پدر شوهزم کردم.شستمشون فقط.میخوام ک احترام بره.میخوام ...

پول ایام مجردی که شوهر من یا ضامن اونا بود یا برای اونا گرفته بود

برای خودش نبود

من پشیمونم

من فکر کردم زندگیم مثل پدر مادرم یا اطرافیانمه

که پول من پول تو نداره

ولی اشتباه کزدم

15 سال زندگیمو جهنم کردن

15 سال همش رنج و زحمتش بدون یک بار جبران

مادرشوهرم حتی مکه رفت یه کادو درست که بشه نشون داد برای من نیاورد

من که پشیمونم خیلی 

ولی چه فایده

هییییچی هییییییییچی

کاربر قدیمی هستم، چون تاپیکام حذف نشد مجبور شدم با کاربری جدید بیام.