2821
2789
عنوان

دلم خیلی شکست

529 بازدید | 66 پست

امشب به مناسبت عید غدیر رفتیم خونه عموی بزرگم اخه من خودمم سیدم و تا دیشب دیر وقت مهمون داشتیم عموهای دیگم هم همشون اونجا بودن رفتیم چون بزرگتره یه سری بزنیم عموهام نبودن و فقط زنموهام بودن من و مامانم وخواهرم رفتیم خونشون 

پدرمو چند سالی میشه از دست دادم دیدم زنموم هی میره تو بالکن با تلفن صحبت میکنه و میاد بعدم گفت عموها رفتن یه دوری بزنن پیاده در حالی که دیدم ماشین عموم تو پارکینگ نبود هی ما نشستیم عموم نیومد تا دیگه نزدیکای ۱۰همشون اومدن دیگه ما بلند شدیم که بیایم عموم گفت رفته بودیم فلش بخریم دیدم چرا جز ما هیچکس دیگه نمیره اما خب گفتم شاید میخوان بشینن بازم خلاصه رفتیم سوار ماشین که خارج از پارکینگشون بود بشیم یهو دیدم عموم تا مارفتیم پایین اومد از تو ماشینش کلی غذا که از رستوران خریده بود برد بالا یواشکی هم سرک کشید ببینه ما هستیم یا رفتیم ما رو دید و در رفت مامانم کلی ناراحت شد انگار ما اضافه بودیم منتظر رفتن ما بودن همشون تا غذاهایی که به بهانه فلش رفته بودن خریدن و تو ماشین قایم کردن تا ما بریم برن بیارن از تو ماشین خدا رو شکر مادرم کم نذاشته واسمون  چیزایی که بچه های اونا ارزو دارن همشو داریم اما بحث اینه که تا پدرم بود بزرگ مجلسشون بودیم و کلی واسشون خرج میکرد حالا که رفته رفتارشون عوض شده انگار غریبه ایم خواهرم اینقد گریه میکرد بذارین یکم دیگه بمونم بازی کنم گفتیم بریم ناراحت شد اونام نگفتن بمونید خب بازی کنه دیگه دور همشونو خط کشیدم چقدر راحت خوشبختی زندگیمون رو از دست دادیم  که با نبود پدر همه چی بهم بریزه چقد ادما بی رحم و سنگدل شدن ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودت و ناراحت نكن آدما ارزش ندارن از زمان و جوونيت براشون بزاري محبت كردي رفتي خودت انتخاب كردي احترام بزاري به انتخاب اونا احترام بزار قرار نيست در قبال محبت لزوما محبت دريافت كني از قلبت ببخش تا آرامش بگيري 

چقدر احساس خوشبختی میکنن دختر عمو هام زنموها از این زندگی ما از هم پاشیده 

خدروشکر ماشین زیر پاته و یه خواهر داری ک کنارته خودتون سه تایی خوش باشین .خدا باباتم بیامرزه .بعضی از ادما واقعا بی ارزشن ماام داریم از اینا تو خانواده پدرم

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

عزیزم میفهمم حالتو خیلی بده این حس..ولی بی خیال...اونا انسانیت پایین خودشونو نشون دادن..قرار نیست همه ی آدما خوب باشن..این جور آدما هم هستن تا آدمای شریف هم به چشم بیان... رفتارشون در شآن خودشون بوده نه شما..

کارد ب شکم‌ ادم‌ بخوره .اخه اررش داره این همه قایم موشک بازی واسه ی غدا

عموم وضع مالیش از صدقه سری پدر من خوب شد پدرم هزینه تحصیلشو دانشگاهو ازدواجشو داد 

بعد الان تو کار گوشیه 

میگم عمو یک گوشی واسم جور کن گوشیم خرابه

میگه ندارم 

از ترس اینکه پولشو ندیم