2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 73 پست

من که خوشم نیومد.

یعنی چی آخه؟

خانواده ای که انقدر حساسن مدارا کردن باهاشون سخته.

نشنیده بودم تا به پدر پسر دخترو امتحان کنه.

من باشم رک میگم نه،میخواد خوششون بیاد میخواد نیاد.

نمیشه که از اول نقش بازی کرد.

من تو این شرایط بودمو رک گفتم نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا حس میکنم پسره ازسر تره حالا نمیدونم از چه نظر. اخه من مامانه عشقم منو دیده خیلی راحت پسندیده اگ ...

اصلا بحث سر بودن نیست خانواده هامون سخت گیرن اگه این وسط یه چیزی بگیم هر دومون که خوششون نیاد دوباره باید هی حرف بزنیم تا درست شه خیلی سختی کشیدیم عزیزم 

اصلا بحث سر بودن نیست خانواده هامون سخت گیرن اگه این وسط یه چیزی بگیم هر دومون که خوششون نیاد دوباره ...

عزیزم بعد عقد دیگه اختیار باتو نیستا....زوراتو همین الان بزن...خام اینجور ناتو بازیا نشو

دو مورد مد نظرت باشه 

اول اینکه ممکنه خانوادگی این نقشه کشیده باشن هر چقدر هم که عشقت دوست داشته باشی بازهم به هیچ مردی جز بابات اعتماد نکن 

دوم اینکه فرضا واقعا قصد امتحانت داشته باشا جواب صریح نده چون کسی از اینده خبر نداره اگر فرضا بگی اره ممکنه شوهرت بعدا بزنه زیر همه چی و بگه ما که بهت گفتیم همون اول خودت خواستی که بیایی و با ما زندگی کنی

و اگر بگی نه ممکنه بعدها بخاطر شرایط مجبور شی مدتی با مادرشوهرت زندگی کنی بعد ممکنه هر کدوم از اعضای خانواده شون به طور مثال بگن اره تو همونی که از ما بدت میومد از اول و حاضر نبودی با ما زندگی کنی پسرمون میخواستی خودمون که نمیخواستی عاقلانه صحبت کن میتونی بگی در این مورد با پدرم صحبت کنید ایشون بزرگتر منن اگر گفتن نظر خودت چیه بگو باید هر چیزی رو تو خود همون شرایط در موردش نظر داد از حالا واقعا نمیدونم تا پایان دوران عقد چه شرایطی پیش میاد باید همون موقع بشه ببینم میتونم یا نه

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 

بنظرم خیلی خوبه ک خانواده همسرش واسش مهمه

اما ب شرطی ک اونام جنبه داشته باشن

تو اونقدر بگو من خوبم عالی ام اونا نتونن ازت ایراد بگیرن

من خودم اینقدر ب عشقم تلقین کردم همیشه میگه عشقم توکه عالی هسی ولی من چون خانوادت راضی بشن باید تلاش کنم

من که خوشم نیومد. یعنی چی آخه؟ خانواده ای که انقدر حساسن مدارا کردن باهاشون سخته. نشنیده بودم تا ...

اره بخدا ....من خودم تجربه همچین چیزیو داشتم...یکی از خواستگارا که از اشناهامون بود اینجوری بود..مثلا میگفت بابام هیچی تو دلش نیست خیلی مهربونه هرچی بهت گفت ناراحت نشو و قبول کن....بعدشم مثال زد یهو اومد جورابشو پرت کرد طرفت گفت بشور ناراحت نشو مال ساده دل بودنشه.....منم با تیپا پرتشون کردم بیرون...ایناهمش نقشه اس که بخوان از همون اول از ادم سواری بگیرن

خوبه والا اگر پسرشونو بخوای باید بری پیش اونا تو رو امتحان کنن ملاک های امتحان عوض شده ها

هر خانواده ای نگران فرزندش هست هم خانواده دختر هم خانواده پسر ممکنه این سوال از هر کسی بپرسن ، تفاوت اینه من از قبل میدونم هدفشون چیه همین بقیه نمیدونن و روز خواستگاری میپرسن یه جوابی میدن