2777
2789

امروز صبح دست روم بلند کرد جوری زد توی گوشم که هنوز سرم درد میکنه با وجود اینکه کلی قرص خوردم

زنگ زدم مادرم اومد مادرم با مادرشوهرم صحبت کرد بعد هم شوهرم اومد باهاش صحبت کرد گفت چرا دست رو تک دخترم بلند میکنی؟؟؟

پررو برگشته بود میگفت ۱ درصد مثل مامانت باش!!!

بی شعور

منم گفتم کاش تو هم ۱ درصد شبیه پدر مادرت بودی

بعدم تشریفشو برد عروسی همکارش منم با مادرم اومدم خونه پدرم

دلم نمیخواد جواب تلفنشم بدم دلم نمیخواد آخر شب بیاد دنبالم دوس دارم تنها باشم

میخوام حالشو اساسی بگیرم و باهاش حرف نزنم

چیکار کنم به نظرتون؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا تیپ بزن به خودت برس و تو ساعتی که میدونی ممکنه بیاد دنبالت یا زنگ بهت بزنه دور همی دوستانه ای جایی باش طوری که مثلا زنگ بهت میزنه صدای آهنگ و خنده و اینا بشنوه

داغون میشه یعنی😅

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

پاشو برو خونت هیچ وقت جا خالی نکن چون اوضاع بدتر میشه ک بهتر نمیشه اگر میخایی زندگیت از هم بپاشه نرو خونت تو همه ی خونه ها دعوا هست اما اونی زنه که بمونه و جا خالی نکنه جا خالی کردی که یکی دیگه بیاد سر خونه و زندگیت ازدواج با دوستی خیلی فرق داره مام دعوا داریم کتکم میخوریم اما جا خالی نمیکنیم

خوب عزیزم زندگی زنو شوهریه دیگه پیش میاد سعی کن زیاد کینه نگیری .فداتشم تو چرا سریع ب مادرت گفتی همیشه راز زندگیت و پیش خودت نگه دار نذار کسی بفهمه ب مرور خودت درستش کن .بخدا من بارها تا صب باشوهرم دعوا و بزن بزن داشتیم یکبار ن خوانده ی من ن اون نفهمیدن حل شده رفته زن و شوهر هرکاری هم کننن ی شب پیش هم بخوابن یادشون میره این همیشه بادت باشه 

فردا تیپ بزن به خودت برس و تو ساعتی که میدونی ممکنه بیاد دنبالت یا زنگ بهت بزنه دور همی دوستانه ای ج ...

عزیز من قصدت خراب کردن زندگی مردمه؟ راهکار یادش میدی؟ دوس داری شوهرش بزنه بکشش ک چرا بدون اطلاع من رفتی ؟؟