2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بي بي چك زدم ديدم يه هاله ضعيف افتاد ولي اهميت ندادم گفتم حتما توهمه چون قبلا اينطور شده بود و پري شده بودم 

بعد از من شوهرم رفته بود بي بي چكو ديده بود يهو با ذوق وشوق داد زد گفت الي بيا بدو بيا منم بدو رفتم ببينم چي ميگه ديدم بي بي چك دستشه ميگه واي الي تو حامله اي خدايا شكرت بعدم دستشو گذاشت رو شكمم گفت مطمئنم بچمون اينجاس   

بار اول جلو درب ورودی میز چیدم(کیک.ی جعبه ک لباس بچه توش بود و ی جعبه ک بی بی چک توش بود)همسرم با لباس کار وارد شد دید دارم فیلم میگیرم گفت حالالازم بود لا این تیپ؟حالا مناسبتش چیه؟

گفتم میتونی جعبه اول رو بازکنی.بی بی چک رو دید و چون تا بحال ندیده بود گفت چیه؟

گفتم دومی رو باز کن.لباس بچه رو ک دید دیگه فهمید هی پشت سرهم تکرار میکرد جدی؟جدی؟بعدهم اومد بغلم کرد و کلی ذوق اما خوب متاسفانه چهارماه ونیمم بود ک مجبور ب سقط شدم.

ایندفعه دوشب بود معده درد شدید داشتم.هی میگفت پاشو ببرمت دکتر گفتم ن ب خاطر استرس امتحانِ(خودم میدونستم باردارم)بعداز امتحان رفتم ی کارت پستال درست کردم و ی متن روش ک باباشدنشواعلام میکرد.گذاشتم لای کتاب تو اتاق.شب اومد گفت رفتی دکتر گفتم اره گفت چی گفت؟گفتم عکس گرفته از معدم ی میکروب توش بوده.گفت کو عکس؟

گفتم تواتاق.تا رفت منم دوربینو فعال کردم .هیچی دیگه عکسو دید با کلی ذوق اومد بیرون ک قربون این میکروب بشم من.

دوستان دعا کنید اولا خدا بهم دوقلو صالح و سالم بده.دوما بارداری بیخطری داشته باشم و نی نی ها سالم و سلامت بیان بغلم.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
بار اول جلو درب ورودی میز چیدم(کیک.ی جعبه ک لباس بچه توش بود و ی جعبه ک بی بی چک توش بود)همسرم با لب ...

بچت بفهمه در اینده بهش گفتی میکروب قطعا سرشو میکوبه تو دیوار😂😂😂

من بعده ازمایش رفتم مطب دکترم همسرم اومد ببینه کارم چقد طول میکشه منشی فورا برگشت باحالت چندش گفت خا ...

میکوبیدی دهن منشی ک همچین صحنه قشنگی رو ازت گرفت😑